Dráma

„Meg fogok halni?” - kérdezte zokogva anyukáját a 22 éves rákos nő

K.C.

Létrehozva: 2023.07.05.

Születésétől kezdve minden egyes nap küzdött az életben maradásért Samantha. Édesanyja reméli, hogy nincs még túl késő és egyszer még lábra áll.

Samantha Thompson-Morris koraszülöttként jött a világra, és 22 éves kora ellenére folyamatosan kórházban van. Csak tavaly nyolc hónap alatt 13 agyműtéten esett át, miután cisztákat és folyadékot találtak az agyában.

halál, haldokló, haldoklás, kórház, halálos ágy, Shutterstock 728924656
Képünk illusztráció / Fotó: sfam_photo / Shutterstock

Az évek során folytatott bátor küzdelme ellenére Sam a múlt hónapban szörnyű fájdalmat érzett a koponyájában és a gerincében. Tudta, hogy valami nincs rendben, az állapota pedig egyre csak rosszabbodott: rohamok és hányinger gyötörte. 

A fiatal nő kétségbeesetten kérdezte meg édesanyjától: - Meg fogok halni?

- A fájdalom a koponyájában annyira erősödött, hogy nem tudott járni. Nem érzte a bal lábát, és most a jobb lába is elment. Fájdalmai vannak, és nagyon feldúlt. Azt hiszi, hogy meg fog halni, és egy 22 éves lány számára ez borzalmas – kezdte Sam megtört édesanyja, Lisa.

Lisa elmondta, hogy a lányának MRI-vizsgálatra van szüksége, amelyet csak a Walton Központban lehet speciális berendezésekkel elvégezni, de még nem szállították át. Ennek következtében állítása szerint Sam állapota folyamatosan romlik a kórházban, ahol nem is tudják kezelni.

- Megpróbáltam nem sírni, mert ha sírnék, nem tudnám abbahagyni. A saját immunrendszerem a stressz miatt leállt, szívszorító minden nap bemenni és nézni, ahogy zokog, olyan nagy fájdalmai vannak, és senki nem tesz érte semmit – tette hozzá Lisa, aki maga is négyes stádiumú rákkal küzd.

A család nagyon dühös a kórházra, ugyanis csak hét nap elteltével ajánlották fel Samnak a szükséges MRI vizsgálatot. De azóta sem végezték el, így fogalmuk sincs arról, hogy a bénulás csak átmeneti vagy egy életre szól-e. Reménykednek abban, hogy még nincs túl késő, és egyszer ismét lábra állhat Sam, aki egész életében küzdött az életéért. 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek