Hihetetlen

„Egészen biztosan nem vagyunk egyedül” - Focipálya méretű UFO-kat látott a Pentagon besúgója

K.C.

Létrehozva: 2023.06.14.

A Pentagon tagadta, hogy bármi is igaz lenne a férfi állításaiból.

Mint arról korábban a Bors beszámolt, a Pentagon volt munkatársa kitálalt: miszerint az USA évtizedek óta szigorúan titkos UFO-felderítési programot működtet. Sőt elmondása szerint a felfedezett „nem emberi intelligenciák” némelyike rosszindulatú, és még embereket is ölt. 

Fotó: Videó

- Bár nem mehetek bele a részletekbe, mert az felfedne bizonyos amerikai titkos műveleteket, de a programban részt vevő néhány személy tájékoztatott arról, hogy voltak ilyen rosszindulatú történések – állította korábban Grusch, aki az amerikai légierőnél, Afganisztánban, majd a Nemzeti Tér- és Hírszerző Ügynökségnél (NGA) és a Nemzeti Felderítő Hivatalnál (NRO) is szolgált.

A 36 éves David Grusch nemcsak a veszélyes idegenekről számolt be, hanem arról is, amiket a saját szemével látott. Azt állította, hogy a felfedezett UFO-k némelyike akkora volt, mint egy futballpálya. Egy forrására hivatkozva pedig azt állítja, hogy mások olyan repülőgépekkel találkoztak, amelyek képesek voltak eltorzítani a teret és az időt. 

- Kifinomult dezinformációs kampány folyik az amerikai lakosság ellen, amely rendkívül etikátlan és erkölcstelen – mondta Grusch, és azzal vádolta az amerikai kormányt, hogy évtizedek óta hazudik a nyilvánosságnak. 

- Egészen biztosan nem vagyunk egyedül – jelentette ki, majd hozzátette: elég sok azonosítatlan repülőgépet fedeztek már fel. 

A Pentagon tagadta, hogy tudott volna a Grusch által leírt programról, de megígérték, hogy követni fogja az állításaival kapcsolatos folyamatban lévő vizsgálatokat, bárhová is vezessenek. 

(VIA)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek