Kegyetlen bosszú

„Úgyis meg fog halni": utcán vertek össze egy rákbeteg, nyugdíjas bácsit

K.B.

Létrehozva: 2023.05.25.

A 60 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett a támadásban.

Az angol hadsereg leszerelt katonája, Daniel Winward súlyosan bántalmazta közvetlen szomszédját, egy 70 éves férfit, csupán azért, mert állítólag már bűzölgött a kukája a nyugdíjasnak. A történet előzménye csupán annyi, hogy a 44 éves veteránt feldühítette, hogy a rákbetegsége miatt nehezen mozgó szomszédja ritkán üríti a kukáit.

A kellemetlen szagok annyira bántották Winward orrát, hogy fogta magát, és amikor meglátta a szomszédját, kiment és egy akkora ütést mért a beteg nyugdíjas fejére, hogy több öltéssel kellett összevarni a fejbőrét. A Daily Star számára a bántalmazott nyugdíjas azt mondta, hogy annyira brutálisan megütötte őt a szomszédja, hogy megijedt, hogy belefog halni a sérüléseibe. A sértett felesége támadás közben azt kiabálta Winwardnak, hogy fejezze be a támadást, mert férje rákban szenved, de ő gúnyosan csak ennyit mondott: „Nos, akkor úgyis meg fog halni” - idézte a Metropol. A rendőrségi jegyzőkönyv szerint az ütés után Winward azt suttogta magában, hogy: "úgyis megfog halni", és folytatta az ütlegelését a beteg férfinak. Ezután a megvert férfi felesége kirohant a házból és leakarta állítani a verekedést, ám őt felborította Winward és elkezdett a házukban is törni-zúzni. Végül a kiérkező rendőrök és mentősök együttes erővel állították le az ámokfutásba kezdő ex-katonát.

A bíróságon távoltartási végzést kértek a férfi ellen, és jelenleg is tart a büntetőper ellene, amelyben ügyvédje azzal védekezett, hogy a férfi Afganisztánban, és Irakban is becsülettel szolgálta a hazáját, és PTSD-je van a háború óta. Ezért egyenlőre 30 napos rehabilitáción kell részt vennie, és 18 hónapra felfüggesztették és ki kell fizetnie az okozott károkat. Amennyiben bűnösnek ítélik, akkor testi sértésért 10 hónapra elítélhetik

- számolt be róla a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek