Túlélő

Öt napon keresztül boron és nyalókán élt az eltévedt nő a vadonban

Létrehozva: 2023.05.08.

Térerő nélkül nem tudta használni a mobilját, a legközelebbi város pedig 60 kilométerre volt.

Kész csoda, hogy túlélte a nagy kalandot Lillian, aki autóval szeretett volna eljutni a Dartmouth-i gáthoz Ausztráliában, ám hamarosan rájött, hogy eltévedt. Megpróbált ugyan visszatalálni a helyes útra, ám az autója elakadt a sárban, és a térerő is elment.

erdő, ősz, tél, köd, lány, nő, depresszió, stressz, időjárás,
Képünk illusztráció Fotó: Pixabay.com

Mivel a nő hozzátartozóinak gyanús lett, hogy szerettük nem ad életjelet magáról, ezért értesítették a hatóságokat. A mentőalakulatok először a Mitta Mitta, a Wodonga, a Bright és az Albury területeket térképezték fel, ám nem akadtak a nő nyomára. Pár nap elteltével a mentőalakulatok éppen az Air Wing dombos terepén jártak, amikor észrevették Lillian autóját. Majd a mentőhelikopterről hamarosan megpillantották a nőt is, akit épségben sikerült kijuttatni az erdőből.

Martin Torpey őrmester azt mondta, hogy a nőnél szinte alig volt valami harapnivaló és folyadék, mivel csak rövid utat tervezett. Lilliant 60 kilométerre találták meg az egyik legközelebbi várostól. A nő öt napon keresztül volt a vadonban, pár nyalóka volt nála, azokat kellett beosztania. Ugyanakkor nem volt nála víz, csak egy üveg bor, amit édesanyjának szánt, így azzal pótolta a folyadékveszteséget. 

A nő éjszakánként azért, hogy védekezzen a hideg ellen, bekapcsolta a fűtést az álló autójában – írja a Ladbible.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek