Örömteli hír

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor - Fotó!

K.B.

Létrehozva: 2023.05.10.

Módosítva: 2023.05.10.

A miniszterelnök a szerdai kormányülés után jelentkezett.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, a kormány ma tárgyalt a jövőévi költségvetésről. A gyűlésről Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke egy videót is posztolt a Facebook-oldalán. Most 4 órával később újabb bejegyzést tett közzé a kormányfő a Karmelita Kolostorból.

Ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök szerdán munkavacsorán fogadta az Apollo Tyres indiai gumiabroncsgyártó óriásvállalat igazgatótanácsát a Karmelita kolostorban. Az Apollo Tyres nevű cég külföldi vezetőivel tárgyalt a miniszterelnök, és a posztja alapján egyezségre jutottak egy közös jövőbeli projekt megvalósítása kapcsán. A Miniszterelnok.hu weboldalon további tájékoztatást lehet találni erről a tárgyalásról, amely előtt a cég vezetői meglátogatták a Magyarországon 2017-ben nyílt gumiabroncsgyárukat is:

A miniszterelnök és a vállalatvezetés értékelése szerint az Apollo Tyres magyarországi tevékenységének megkezdése óta eltelt hat évben kivételesen szoros együttműködés és jó viszony jellemezte a cég és a magyar kormányzat kapcsolatát.

Az Apollo Magyarország egy indiai-magyar sikertörténet, amelynek különösen erős üzenete van 2023-ban, hiszen idén ünnepeljük India és Magyarország diplomáciai kapcsolatfelvételének 75. évfordulóját

 – hangzott el a találkozón.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek