Család

Egyszerre lett terhes Laura és anyukája: "volt néhány alkalom, amikor szoptattam az unokámat"

LA

Létrehozva: 2023.05.25.

Anya és lánya mindenben segítik egymást.

Amikor Jane McNeice megtudta, hogy tinédzser lánya terhes, teljesen összetört, és megpróbálta rábeszélni a lányt az abortuszra. Az akkor 15 éves Laura azonban mindig is fiatal anyuka akart lenni - akárcsak az édesanyja, hiszen Jane is 18 évesen szülte meg Laurát. A fiatal lány a szívére hallgatott, és 2012-ben világra hozta gyönyörű kisbabáját, Evie-t. Jane így a harmincas évei közepén nagymama lett.

Fotó: Pixabay

A nagyszülővé válás azonban nem akadályozta meg Jane-t abban, hogy még gyermeke szülessen: teherbe esett második gyermekével, Oliver nevű fiával. A családban így furcsa felállás lett, hiszen Jane fia két évvel fiatalabb volt, mint az unokája - de még ez sem tartotta vissza attól, hogy újabb gyereket vállaljon.

 

2016-ban Jane és Laura egyszerre fedezték fel, hogy terhesek, ami még közelebb hozta egymáshoz az anya-lánya duót.

 

 

Laura és én egyszerre voltunk terhesek

 

- mondta Jane, aki szerint mindenben támogatják egymást, és a gyerekeket is együtt nevelik. Sőt: Jane már az unokáját is szoptatta.

– Volt néhány alkalom, amikor szoptattam az unokámat. Szerintem ez elég extrém, és nem mindenki fogja megérteni. Persze lesznek olyanok, akik szerint ez csodálatos dolog és egyben egy kiváltság.

A két anya Doncasterben él, és míg Jane-nek három gyermeke van, Laurának már négy.

A 47 éves Jane elmondta, hogy sok előnye van egy fiatal csemete felnevelésének, és ő a többi nagymamával ellentétben tovább lehet majd az unokái életében - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek