Tragédia

„Ártatlan gyerek volt” - Balesetben elhunyt egy 19 éves baseballjátékos

K.B.

Létrehozva: 2023.05.26.

Még csak egyetemre járt a fiatal, amikor váratlanul életét vesztette.

Megtört szívvel búcsúztak rokonai és barátai egy 19 éves főiskolás baseballjátékostól, aki egy váratlan baleset miatt vesztette életét. 

gyertya, gyász, elhunyt, meghalt, haláleset, baleset,
Fotó: Pixabay.com

Angel Mercado-Ocasio május 23-án a pennsylvaniai szabadidős baseball-lige által használt labdapályán segített egy rögtönzött fa ól körüli munkákban, amikor az ráomlott. A tragédia idején Angel, az edzője és néhány csapattársa segítségével bontották le a fa ólt, amit maguk állítottak fel egy meccs előtt. A lebontásra azért volt szükség, mert figyelmeztetést kaptak a városuktól, amiért engedély nélkül építették. 

- Angelnek volt a legnagyobb szíve. Ártatlan gyerek volt, csak csodálkozom, hogy miért pont vele kellett, hogy ez megtörténjen – nyilatkozta megtörten Alejandro Escudero, a néhai játékos közeli barátja.

- A Central Penn College családunkat lesújtja Angel elvesztése. Szavakkal nem lehet megfelelően kifejezni a fájdalmunkat. A baseballcsapatunk tegnap mindannyian elbúcsúztak Angeltől, és kifejezték szeretetüket a testvérük iránt. Mindannyian megváltozunk, mert Angel már nincs velünk – búcsúzott tőle a klubja.

Az iskola elnöke a legközelebbi hozzátartozóknak szóló részvétnyilvánítással zárta üzenetét: - Nehéz szívvel fejezzük ki őszinte részvétünket Angel családjának, barátainak, csapattársainak és edzőinek, akik a leginkább viselik majd a hiányának terhét. Mi, mint közösség össze fogunk jönni, hogy emlékezzünk rá, támogassuk egymást és gyógyuljunk, és hogy céltudatos életet éljünk, mert ez egy másodperc alatt eltűnhet.

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek