Aktuális

Borzalom Gödöllőnél: Letépte a kezét és a lábát a vonat egy gyalogosnak

M.N.

Létrehozva: 2023.04.21.

Többen is tehetetlenül nézték végig, ahogy egy férfi a vonat elé lép.

Halálos vonatgázolás történt Gödöllő közelében. Információink szerint egy férfit gázolt halálra egy személyvonat Gödöllő és Isaszeg között, a vasúti átjáróban, az Isaszegi úton. Többen végignézték a tragédiát. A Borsnak egy szemtanú mesélte el, hogy pontosan mi történt az áldozattal.

Itt történt a tragédia. Fotó: Goodle Maps

Bódult állapotban sétálgatott a férfi 

Én éppen hazafelé tartottam, amikor a vasúti átjárónál pirosat kaptam

 - kezdte lapunknak Bálint. - Több autóval együtt vártam, hogy elmenjen a vonat és mehessünk tovább. Ekkor vettem észre egy férfit, aki nehezen tud menni. Olyan volt, mintha erősen bódult állapotban lett volna. Én nem tudom mit kereshetett itt gyalog, ugyanis nem sok minden van erre, általában autóval közlekednek ezen a szakaszon az emberek. 

Hiába dudált a vonat, már nem tudott megállni

Figyeltem a férfit 

- meséli. - Elindult a sínek felé, de még mindig lent volt a sorompó és tilos jelzést mutatott a lámpa. Ekkor már éreztem, hogy valami nagy baj fog történni, ha nem megy el onnan. Abban a pillanatban, hogy a férfi rálépett a sínekre megjelent a vonat.... A vezető hiába dudált, fékezett, esélye se lett volna megállni. 

vonat
Már nem tudott megállni a vonat. Fotó: Shutterstock

Végignézték, hogy átmegy rajta a vonat

- Borzalmas látvány volt. Annyira gyorsan történt minden, hogy esélyünk se lett volna segíteni neki. Egy nagy koppanás, után már láttuk, hogy a vonat maga alatt görgeti szerencsétlent és pár méter múlva pedig kiköpi. Horrorisztikus látvány volt, mivel a férfinak letépte a kezeit meg a lábait. Többen odarohantak segíteni, de öklendeztek mikor odaértek, így én oda se mentem... - zárta.

Az utasokat mentesítő járat vitte tovább

A szerelvény utasaiért mentesítő járat érkezett, a gödöllői hivatásos tűzoltók a biztonságos átszállásban nyújtottak segítséget. A helyszínelés ideje alatt Isaszeg és Gödöllő között a vonatok csak egy vágányon közlekedtek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek