Tragédia

A meggyilkolt kétéves Alex vérét találták meg az anyja késén Olaszországban

Kóré Károly

Létrehozva: 2023.02.02.

Megtalálták az anyja által Olaszországban meggyilkolt kétéves kisfiú vérét a nő táskájában lévő késen. Ez derült ki a volt pornószínésznő elleni büntetőper tegnapi tárgyalásán a perugiai bíróságon. Bradács Katalin a személyes holmiját követelte.

Mint arról a Bors többször beszámolt, Bradács Katalin és volt élettársa, Juhász Norbert kapcsolata még a közös gyermekük születése előtt megromlott. A kis Alexet a magyar bíróság ideiglenesen az apánál helyezte el, de az anya nem kívánta átadni a férfinek, inkább Olaszországba szökött a kétéves gyermekkel. Mivel a sztriptíztáncosként és pornószínészként is tevékenykedő nőnek volt kint kapcsolatrendszere, az ismerősei segítségével próbált először boldogulni. Néhány napra kapott is szállást a kisfiával, de aztán mennie kellett. Több napos bolyongás után Katalin a gyermekét halálra késelte, majd a holttestet egy élelmiszerüzlet pénztári futószalagjára fektette.

A gyilkossági ügyet a perugiai bíróságon tárgyalják. A szerdai napon azokat a csendőröket hallgatták meg, akik Katalin brutális tette után intézkedtek. A beszámolójuk szerint Bradács a késelés után átöltözött. 

Bradács Katalin tárgyalás
Bradácsot rendőrök kísérik a tárgyalásra. Fotó: Bors

A kisgyermek vérének nyomait az ingen is megtalálták, mint ahogy a gyilkossá vált anya pénztárgép alá dugott táskájában elrejtett kés pengéjén is.

Massimiliano Scaringella, a kisfiát gyászoló apa jogi képviselője a Borsnak elmondta: a nőtől két mobiltelefont is lefoglaltak.

 Kiderült, hogy a készülékeket megrongálták, az egyiket egy éles tárggyal, a másikat vízbe merítették

A hölgy a tárgyaláson végig azon aggódott, hogy mikor kapja vissza a rendőrség által leltárba vett személyes ingóságait.

A következő tárgyalást február 13-ra tűzték ki. A tervek szerint akkor befejezik a tanúk meghallgatását.

Katalin késelte halálra a pici Alexet. fotó: Bors

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek