Dráma

„Isten ajtajánál várakozik” - azt hitték fogzik a 22 hónapos kislány, de kiderült halálos beteg

K.B.

Létrehozva: 2022.12.04.

A 22 hónapos kislány több fertőzéssel is megküzdött már, többek között tüdőgyulladással, bélfertőzéssel és vérmérgezéssel.

Egy édesanya egyszer csak azt vette észre, hogy 22 hónapos kislánya állandóan dörzsöli a fülét. Attól tartva, hogy fülgyulladása van vagy a fogzás túl nagy fájdalmat okoz a számára, orvoshoz vitte.

kórház, gyermekkórház, gyerek, kórházi ágy, illusztráció, kisgyerek, Shutterstock
Fotó: Shutterstock

A kórházban azonban lesújtó hírt közöltek a 31 éves Jodie Woolforddal: a kis Amelia Bolternek szívátültetésre van szüksége. Jodie teljesen ledöbbent, amikor kiderült, hogy kislányának szívelégtelensége, kórosan gyors szívverése és szívnagyobbodása is van. Ez a hír nagyon megviselte az egész családot.

- Csak arra tudok gondolni, hogy miért történik ez velünk, mit tettünk, ami ennyire rossz, hogy ide jutottunk? Bárcsak elvehetném tőle ezt a fájdalmat! Olyan pici, egyetlen gyereknek sem szabadna mindezen keresztülmennie – zokogta kétségbeesett anyukája a Mirrornak, majd keserűen hozzátette: - Nem igazán értettük, hogy mi történik. Azt mondták nekünk, hogy Isten ajtajánál várakozik, és hogy minden vele töltött óra áldás.

A kis Amilia azóta haza sem térhetett, és csak az életmentő műtétje után hagyhatja el a kórházat. De mivel súlyának és vércsoportjának megfelelő szívre van szüksége, akár két évet is várnia kell a műtétre. Ezért az orvosok megengedték, hogy a jelenleg 35 hetes terhes édesanya és párja, Rich Bolter (32) is a kórházban éljenek, amíg Amelia a megfelelő szívátültetésre vár.

Amióta kórházban van, a 22 hónapos kislány több fertőzéssel is megküzdött már, többek között tüdőgyulladással, bélfertőzéssel és vérmérgezéssel. Mindeközben Rich barátja, Joseph Hylands adománygyűjtést indított Amelia és a Bristoli Gyermekkórház javára.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek