Tragédia

"Csilla egy igazán erős nő" - négy éves ikerpár és fiatal özvegy gyászolja a balesetben elhunyt mezőberényi családapát

Létrehozva: 2022.11.24.

A házaspár éveken át küzdött azért, hogy gyermekük lehessen, végül kettő is lett: ikrek, és mindketten fiúk. Óriási volt az öröm, ám most egy tragédia mindezt beárnyékolja, egy balesetben ugyanis elhunyt az édesapa. Özvegyének és a félárván maradt gyerekeknek minden segítség jól jön.

Nemrégiben mi is megírtuk, hogy tragikus autóbalesetben elhunyt a 38 éves Szabó Ferenc, aki autójával éppen munkába tartva, a 47-es számú főút Békéscsaba és Mezőberény közötti szakaszán, november 18-án 6 óra 30 perc körül frontálisan ütközött egy másik kocsival.

Minden kicsi számít

A család megsegítése érdekében barátai és ismerősei gyűjtést indítottak, a mindenki által csak Fecóként ismert férfi ugyanis ifjú özvegyén túl egy 4 esztendős ikerpárt, azaz Ferike és Levente névre hallgató két kisfiát is hátra hagyta.

A Fecóval együtt dolgozó Csatári László, aki a gyűjtést is elindította, elmondta: Fecó nagyszerű, végtelenül kedves ember volt, akit nem lehetett nem kedvelni. 

Párjával hosszú éveken át küzdöttek azért, hogy gyermekük szülessen, fáradozásaikat pedig 4 évvel ezelőtt a két kisfiúval jutalmazták meg az égiek – a lombik-programban résztvevő szerelmeseknek végül a beültetés segített.

Fecó nem élte túl a balesetet (Fotó: Csaba TV)

Csilla, az özvegy személyében egy igazán erős asszonyt ismerhettem meg. Miközben próbálja túlélni a mindennapokat, minden erejével azon van, hogy megkönnyítse a gyerekek szomorú helyzetét

 – mesélte a Borsnak Csatári László, hozzátéve, hogy mivel a fiatalember szülei elhunytak, velük él Fecó húga is.

Semmi sem lesz már ugyanaz

A hozzátartozókat a lelki sebek mellett anyagilag is megviseli az édesapa fájdalmas elvesztése és fájó hiánya – ezért is indult el a gyűjtés. – Tudtommal egy helyi temetkezési cég a temetés költségeit is átvállalta a családtól – mondta a férfi, aki az építőiparban kamionsofőrként dolgozva ismerte meg Fecót.

Miután aznap hazaértem, természetesen én is szorosabban öleltem magamhoz a feleségemet, mint általában. Mivel napi szinten járom a hazai utakat, akár velem is megtörténhetett volna a tragédia

 – mesélte László, aki párjával nem mellesleg februárra várja közös gyermekét, egy kisfiút.

Csatári László, a Laurus Duó Kft. dolgozójaként indította a gyűjtést a cégnél, és arra kért mindenkit, hogy aki támogatni tudja a családot, Fecó párja, Erdélyi Csilla 11773339-00397243-as (OTP Bank) számlaszámára utalja át a segítséget, a közlemény rovatba kérjük írják be: adomány, illetve, aki a készpénzben akar segíteni az a Csaba Center információs pultjánál kihelyezett gyűjtődobozban is elhelyezheti adományát. Ugyanitt ruhákat és tartós élelmiszereket is le lehet adni, mert arra is nagy szükség van. Az ikerfiúk mérete 104-es, de már kicsit nagyobb, 110-es ruhák is jól jönnek, hiszen a gyerekek gyorsan nőnek.

Mezőberényben szintén segítik a családot. A helyi polgármesteri hivatalban ugyancsak kialakítanak egy gyűjtőpontot, ahol szintén ruhaneműt, illetve tartós élelmiszereket várnak a szervezők. A helyi gyűjtésről a 06/66/515-515-ös telefonszámon, illetve a [email protected] email címen kérhető bővebb információ. Emellett a családdal kapcsolatban álló nevelési intézmény is igyekszik támogatni a gyerekeket és édesanyát.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek