Öngyilkosság

Még bevitte a feleségét a munkahelyére, majd a mélybe vetette magát Imre

Létrehozva: 2022.09.21.

Módosítva: 2022.09.21.

A férfi nem látott más kiutat, a hatvani Meszlényi hídról leugorva vetett véget az életének. Özvegye megrendülten nyilatkozott. Nem tudja, most mi is lesz.

Alighanem adósságai miatt döntött úgy a 69 éves Imre, hogy leveti magát a hatvani Meszlényi hídról. Tettére semmi előjel nem utalt: reggel még bevitte a feleségét a munkába, egy óra múlva már a rendőrök hívták az asszonyt a tragikus hírrel. Az 53 éves özvegy elárulta: két évtizeddel ezelőtt vettek fel 3,5 millió forint hitelt, és noha 1,5 milliót egyben törlesztettek, emellett havonta fizettek a banknak, mára tízmilliós tartozást halmoztak fel, így jött a behajtó, és eláverezték otthonukat – jóval áron alul, mindössze nyolcmillió forintért.

Meszlényi híd, Hatvan, GoogleMaps
A Meszlényi hídról ugrott le Imre múlt pénteken  Fotó: GoogleMaps

– Két hónapja kaptuk az első levelet az árverésről, s a férjem borzasztóan nehezen viselte, hogy elveszik az otthonunkat. Hiába van egy másik házunk kétszáz kilométerre, az ehhez képest egy romhalmaz, hiszen még az áram sincs bekötve, a fürdőszoba sincs kialakítva. És különben is, ide kötötte őt minden, húsz éve ez volt az otthonunk. Mindig azt mondta, én tartom benne a lelket, de ezek szerint nem bírta tovább. A forgalmijában hagyott egy cetlit, amire felírta a számom, hogy a rendőrök értesíthessenek – mesélte a megtört nő a Blikknek.

– Reggel hatkor még elvitt kocsival a munkahelyemre, utoljára azt mondta, jön is értem este, de egy órával később már a rendőrök hívtak fel azzal, hogy a férjem öngyilkosságot követett el. Szomorúak voltunk és csalódottak is mindketten mostanában, hogy elveszik a házunkat, de ezen kívül nem vettem észre rajta semmi szokatlant.

Hozzátette: hiába vesztették el a házukat, ő még mindig lehetetlen anyagi helyzetben van, ráadásul azt sem tudja, néhai férjét miből temetteti el, a végrehajtó ugyanis az erre kölcsönkapott összeget is levonta a fia számlájáról. Annyi bizonyos: az ingatlant hamarosan el kell hagynia. 

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek