Gyilkosság

Hatalmas erőkkel vonult ki a rendőrség az erdőbe, lezárták a környéket: egy 25 éves nő holttestére bukkantak

Létrehozva: 2022.08.05.

Egy 25 éves édesanya holttestét találták meg a túraútvonalon.

A hatóságok négy embert letartóztattak egy 25 éves anya meggyilkolásával kapcsolatban, akinek holttestét egy coloradói túraútvonal közelében találták meg. Alexis Baca holttestére a túrázók találtak rá, ők riasztották a rendőrséget, akik nagy erőkkel vonultak a helyszínre.

A nyomozók ezt követően négy olyan személyt azonosítottak és letartóztattak, akik állítólag szerepet játszottak az áldozat halálában. Mind a négy személyt letartóztatták Új-Mexikóban.

A 31 éves Jaime Alonso Moore-t elsőrendű gyilkossággal, másodfokú gyilkossággal és súlyosabb rablással vádolják. A 43 éves Cody Lee Hobirkot másodfokú gyilkossággal, súlyos rablással és tárgyi bizonyítékok manipulálásával vádolják.

A 18 éves Ashley Lynn Provine ellen négy vádat emelnek: elsőfokú gyilkosságban közreműködés, másodfokú gyilkosság bűnrészessége, súlyos rablásban való közreműködés és tárgyi bizonyítékok manipulálása. A 23 éves Elizabeth Nicole Griffint elsőrendű gyilkossághoz, másodrendű gyilkossághoz bűnrészességgel, súlyos rablásban való közreműködéssel és tárgyi bizonyítékok manipulálásával vádolják.

A rendőrség úgy véli, hogy az áldozat legalább néhányat ismert a vádlottak közül. A hatóságok nem közölték, hogyan hozták összefüggésbe a négy személyt a gyilkossággal, vagy mi váltotta ki a támadást.

A KDVR-TV szerint Baca szerettei „Lexiként” emlegették, és egy 1 éves kislányt hagy maga után.

Lexi állítólag egy barátjával utazott Új-Mexikóból Denver környékére, ahonnan származott. Azt tervezte, hogy visszatér Új-Mexikóba. Édesanyja, Margo Baca azt mondta a KDVR-TV-nek, hogy néhány nappal a holttestének megtalálása előtt beszélt a lányával.

„Csak azt mondtam neki, hogy legyen óvatos, és tudassa velem, hogyan halad hazafelé” – mondta Margo a televíziónak.

A család elindított egy GoFundMe oldalt, hogy fedezni tudják Lexi temetését és pénzt gyűjtsenek a kislányának.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek