Gyász

Rejtélyes haláleset, ernyő nélkül ugrott ki a fiatal másodpilóta a repülőből

Bors

Létrehozva: 2022.08.08.

Rejtélyes okból ejtőernyő nélkül hagyta el az éppen lezuhanni készülő gép fedélzetét a 23 éves férfi. Mindenki más túlélte a szörnyű tragédiát.

Az észak-karolinai Charles Hew Crooks kereskedelmi pilótának készült, és nemrég másodpilótaként szolgált egy kis, 10 személyes repülőgépen. Az út azonban tragédiával ért véget. A pilóta vészhelyzetben hívta a légi irányítást, és tájékoztatta őket arról, hogy kényszerleszállást szeretnének végrehajtani, ugyanis korábban, egy leszállási kísérlet közben elvesztették a gép jobb kerekét.

– Megpróbáltunk leszállni. A kemény talajnak csapódtunk landolás közben, ezért úgy döntöttünk, hogy visszafordulunk. Ezután vesztettük el a teljes irányítást –  emlékezett vissza a drámai pillanatokra a pilóta, akit a kényszerleszállást követően egy közeli kórházban láttak el könnyebb sérülései miatt.

A kis repülőgép fedélzetén csupán a pilóta maradt, az utasok és a fiatal másodpilóta kiugrottak, hogy mentsék az életüket. A nyomozók szerint azonban Crooks valamiért ejtőernyő nélkül hagyta el a gépet. Az egyelőre nem tisztázott, hogy kiugrott vagy kiesett. A holttestét csak órákkal később találták meg, egy fán.

A pilóta halála körül jelenleg több a kérdőjel, mint a válasz. Annyi bizonyos: mindennél jobban szeretett volna hivatásos pilóta lenni. Élete túl korán ért véget. A nyomozás jelenleg is tart.
(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek