Tragédia

Nem ért véget a brutálisan megvakított kemecsei édesanya megpróbáltatása

Kóré Károly

Létrehozva: 2022.06.07.

Találkoznia kell a mindkét szemét kinyomó ex szerelmével a 22 éves kemecsei édesanyának. Lakatos Gabriella a bíróságon lesz kénytelen néhány órát egy légtérben eltölteni Gy. Attilával, amiért korábban a férfi elrabolta őt. A fiatal nő testvére állítja: Gabicában nincs félelem, mert néhány nappal ezelőtt a Szentföldön töltekezett.

Forrás: RTL Klub

Mint arról korábban a Bors is beszámolt, Gy. Attila és Lakatos Gabriella egykor párkapcsolatban élt, de végül a lány a szakítás mellett döntött. A férfi ezt nem fogadta el, ezért a most 22 éves nőt elrabolta kemecsei lakhelyéről és Berettyóújfalura hurcolta. Amikor elfogyott az élelmük, elmentek a boltba, a lány pedig talált egy megfelelő pillanatot, amikor sikerült megszöknie. A Gengszter becenevet egyébként büszkén viselő bűnöző idén februárban egy személyes találkozó során megpróbálta rábírni Gabriellát, hogy a feljelentést vonja vissza, de amikor Gabriella közölte, erre nem hajlandó, a férfi éktelen haragra gerjedt: a nőt brutálisan megverte és mindkét szemét kinyomta. A férfi ellen emberölés kísérlete címen indítottak nyomozást. Ma azonban a felek az emberrablási ügy tárgyalásán találkoznak a bíróságon.

Először találkozik volt szerelmével Gabriella

– Az egész család Gabica mellett van. Támogatjuk és segítjük őt, az Úr mellett mi tartjuk benne a lelket – mondta a Borsnak a lány lelkészként és szociális munkásként is tevékenykedő testvére, Róbert. – Régóta terveztük, hogy a húgomat elviszem a Szentföldre, ez a múlt hétvégén megvalósult. A zarándoklat előtt egy nemzetközileg elismert szemészprofesszor közölte, hogy az ő tudása alapján egyelőre nincs arra remény, hogy Gabi visszanyerje a látását, de mi nem adjuk fel. Jézus azért is jött el a Földre, hogy vakokat gyógyítson. Az utazásunk során mindketten rengeteg erőt kaptunk Istentől, a reményt pedig sosem adjuk fel – magyarázta Róbert, és hozzátette: úgy véli, Gy. Attila a legszigorúbb büntetést érdemelné.

A lány nem fél a szemkinyomó Gy. Attilától

– Szörnyű kimondanom, de amikor a támadás után találkoztam a testvéremmel a kórházban, azt kérdeztem tőle, hogy miért nem halt meg. Ez a lény, akit nem tekintek embernek, annyira elbánt vele, hogy az lett volna a reális. Csakis az Úrnak köszönhetjük, hogy Gabica még velünk, illetve a négyéves kislányával, Mirával lehet. A gyilkosokat különb embernek tartom Gy-nél. A bíróságon ugyan személyesen fogunk vele találkozni, de balhé biztosan nem lesz. Mi nem vagyunk bűnözők, és nem hagyjuk, hogy a jogos indulataink irányítsanak bennünket. Gabicát pedig csodálom, ugyanis egy hihetetlenül erős lány. Egy csepp félelem sincs benne a tárgyalás miatt – fejezte be Róbert.

Szerettünk volna Gabriellával is beszélni, de éppen aludt, és természetesen nem vártuk el, hogy a bátyja miattunk felébressze.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek