Szívszorító

Átutazta egész Európát egy brit férfi, hogy kimenekítse szerelmét Kijevből

Létrehozva: 2022.03.09.

Ha egy férfi szerelmes mindent megtesz azért, hogy biztonságba tudja szíve választottját.

Megható történet látott napvilágot, miszerint a 65 éves Steve Lucas öt országon keresztül, több mint 2000 kilométert vezetett Ukrajnáig Citroen kisbuszával,  hogy kimentse szerelmét Kijevből, ahol immáron napok óta véres háború dúl. A férfi már hetekkel ezelőtt kérte a nőt, hogy menjen Lengyelországba, de ő maradni akart, pénteken azonban már rettegett ötödik emeleti lakásában, ami elmondása szerint folyamatosan rázkódik az orosz bombázásoktól. 

A barátja azt mondta neki, hogy valahányszor fut az óvóhelyre, holttesteket kerülget az úton, és ő ezt képtelen volt megtenni - mesélte Steve. 

Kijevben nagyrészt éjszakai kijárási tilalom van érvényben, melynek során a lakosokat arra kérték, hogy a metróállomásokon és alagsorokba töltsék az éjszakákat, miközben orosz bombázók csapásokat mérnek a városra.

A nő végül egy taxis segítségével eljutott a kijevi vonatállomásig, ahová vitte magával a macskáját is, nem akarta magára hagyni. Vonattal aztán sikerült Anastasiának eljutni a biztonságosabb Lvivbe.

A házaspár már közel egy éve nem találkozott egymással, így már nagyon várják, hogy végre együtt lehessenek. Miután Lucas felvette a feleségét, indulnak is egyből Doverbe, és csak reménykednek benne, hogy ezúttal, ebben a helyzetben Nagy-Britannia nem fogja megakadályozni a nő beutazását.

(VIA)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek