Döbbenet

26 éve halottnak hitt gyermeke nyomára bukkant egy piliscsabai nő

Bors

2021. december 19. vasárnap 15:00

A nő abban a hitben élt az elmúlt évtizedekben, hogy kislánya alig egyhetesen meghalt még a kórházban, de nemrég váratlan fordulat történt.

Forrás: Pixabay

Szívszorító üzenettel próbál a halottnak hitt gyermeke nyomára bukkanni egy piliscsabai nő. Turbok Zsuzsanna állítja: szinte napra pontosan 26 esztendővel ezelőtt a kórházban azt mondták neki, meghalt az alig egy hetes kislánya. A fiatal nő ekkor teljesen összetört, a pokoli érzést azonban az eltelt évtizedek alatt nagyjából sikerült kihevernie.

Csakhogy nemrég olyan elképesztő események történtek, amik az asszonyt nem hagyják nyugodni. Vajon a lánya mára felnőtt nővé érett és életben lehet?

1995. november 18-án született meg a harmadik gyermekem, akit Turbok Gyöngyi Zsuzsanna névre kereszteltünk. Koraszülöttként, nyolc hónapra, császármetszéssel jött a világra az egyik fővárosi kórházban. Engem altattak, és mire felkeltem, őt már átvitték egy másik intézménybe, mert légzéstámogatásra szorult. Napokig minden rendben ment, én egy hét után hagyhattam el a kórházat. A hatodik napon telefonáltam, hogy másnap mennék érte, de válaszul azt közölték, hogy a kislányom sajnos életét vesztette. Ötször élesztették újra, de hatodjára már nem sikerült. Leállt a légzése – emlékezett vissza a drámai történetre a Vasárnapi Blikknek Zsuzsanna.

Az akkor 24 éves nőnek akkor már volt három fiúgyermeke, alig várta, hogy egy kislányt is nevelhessen. Sírva sietett haza a családjához, az elhunyt csecsemőjéről pedig azóta sem tudott semmit. Csakhogy nemrég kapott egy értesítést arról, hogy a halottnak hitt gyermeke nevére kiállítottak egy számlát, ő pedig utánajárt és kiderítette, Gyöngyi állítólag hivatalosan nem is lett halottnak nyilvánítva.

– Szörnyű állapotba kerültem utána, teljesen kikészültem idegileg. Összezuhantam. A halála után 12 évig minden születésnapján megjelent álmomban. Kopogott az ajtón, kimentem hozzá, megpusziltam, aztán felkeltem. Már napokkal előtte gyertyát gyújtok ilyenkor érte. Nem tudom, hogy ennyi idő elteltével mennyi esélyem van arra, hogy megtaláljam, de szeretném megtudni, mi az igazság, még ha anyának már biztosan nem szólítana. Ha tényleg életben van, valószínűleg nem tud az egészről semmit és úgy gondolom, nem is a saját nevét használja már. Kislányom, ha magadra ismersz, kérlek jelentkezz! – üzente a lapon keresztül az asszony, aki sokáig nagyon zaklatott volt, de mostanra a kíváncsiság érzése sokkal erősebb lett benne.

A család azóta is együtt él. Zsuzsannának született még egy kislánya, a szülők a négy gyermekükkel nagyon várják, hogy kiderüljön az igazság és egy szép napon akár újra egyesüljön a család.

További cikkek

Horror

Sarlóval fejezték le a turistát a vakáción

Horror

Évekig őrizgette neje holttestét a feleséggyilkos rém

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

ripost.hu

Akciófilmbe illő jelenetek Miskolcon: buszokat megállítva eredtek a fegyveres nyomába

life.hu

Meg kell műteni Gesztesi Károly fiát, nem halogathatta tovább a beavatkozást

mandiner.hu

Bolgár védelmi miniszter: A bolgár hadsereg nem vesz részt hadműveletekben Ukrajna területén

kemma.hu

Hivatalos: ezt a hármast indítja a Fidesz-KDNP Komárom-Esztergom megyében

origo.hu

Már elkerülhetetlen: óriásrakéta csapódik a Holdba

nemzetisport.hu

Kép: „A te stílusod, a te szabályaid” – C. Ronaldón remekül áll a szemüveg

vg.hu

Megérkezett az amerikai válasz az orosz külügyminisztériumba

ripost.hu

„Ez minden szülő legrosszabb rémálma” – édesanyja szeme láttára hunyt el a 6 hónapos angyalarcú kisfiú

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Izland nyert, de a franciák vereségére is szüksége van az elődöntőhöz

mandiner.hu

Donáth Anna (Facebook): Bepereljük Szijjártó Külügyminisztériumát

origo.hu

Megbolondulnak az aranyhalak a gömbakváriumokban, leállítják gyártásukat