Aktuális

Erre senki sem számított: Meglepte egy lány a múltból Tóth Dávidot

Bors

2021. november 25. csütörtök 10:30

A TV2 bemutatta a sajtónak azokat a lányokat, akik december 5-étől kezdve harcolnak majd Tóth Dávid kegyeiért A The Bachelor: A Nagy Ő című realityjében. A lányok közül egy valaki már közelebbről ismerte Dávidot.

Forrás: Ripost

Idén Tóth Dávid a Nagy Ő! A világbajnok kajakozó keresi párját, és vár arra, hogy rátaláljon a nagy szerelem a TV2 képernyőjén, ahol nagyon sok lány került hirtelen az életébe, köztük felbukkant egy régi ismerős is.

– Anitával már kétszer találkoztunk pár éve. Jól éreztük magunkat, de valahogyan nem volt meg köztünk az a kémia ami ahhoz kell, hogy valakivel egy hosszabb párkapcsolatot tudjak elképzelni. Kicsit meglepett amikor láttam, de gyorsan el tudtam engedni a múltat és úgy tudtam nézni rá, mint a többiekre – mesélte lapunk érdeklődésére Tóth Dávid. Az olimpikon reménykedik abban, hogy a műsorban eltalálja őt Ámor nyila és megtalálja azt a nőt, akivel lehetősége lesz leélni egy boldog és kiegyensúlyozott életet. A Nagy Ő elmesélte mit vár a nőktől:


Szeretnék találni valakit, aki nem játssza meg magát. Ne azért tetszek valakinek, mert most híresebb vagyok! Azért szeressenek, mert megfogja őket a belsőm, a külsőm és minden ami én magam vagyok – fűzte hozzá kérdésünkre.

Mindenkinek egy tanulságos utat mutathat meg a műsor. Hogyan mélyülnek el a kapcsolatok és hogyan talál rá valakire a nagy szerelem? December 5-étől mindezt végig kísérhetjük a TV2 realityjében.

További cikkek

Botrány

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

Ez is érdekelhet