Aktuális

L.L. Junior a könnyeivel küszködött

Bors

Létrehozva: 2021.11.09.

Az énekes egy beteg kislány álmát váltotta valóra.

Mirjam egy nyírmadai kislány, akinek a bal lábát egy súlyos betegség miatt amputálni kellet. A kislány egyik kedvenc énekese L.L. Junior, így az énekes nem tétlenkedett sokáig személyesen látogatta meg Mirjamot.

Az énekes már a kórházban is meglátogatta a Mirjamot, de hétvégén a nyírarmadai polgármester és a lakosság gyűjtést szervezett, hogy segítség a kislányt és a nagymamáját, így az énekes is szeretett volna részese lenni, ennek az elképesztő összefogásnak.

A világ egyik legerősebb kislányánál, Mirjamnál jártunk, Nyírmadán. Sajnos egy betegség miatt amputálni kellett a bal lábát, és így kénytelen folytatniaz életet. Egy hónappal ezelőtt meglátogattam a kórházban és egy hihetetlen cserfes, klassz kislányt ismerhettem meg, aki ragyogó szemekkel beszélt a dalaimról. A polgármester és a lakosság gyűjtést szervezett nekik, hiszen a nagymamája neveli egyedül. A nyírmadai közösség 5-ösre vizsgázott empátiából, emberségből. Felnézek rájuk, és hálás vagyok, hogy a részesei lehettünk Mirjam támogatásának” - írta bejegyzésében L.L. Junior 

Egyszerre dobbant minden nyírmadai szív ezért a bátor, csodás kislányért 

Mi is küszködtünk a könnyeinkkel. Most a kocsiban úton két másik koncertre , csendben ülünk és eltörpül minden eddig nagynak hitt probléma. Egy igazi hősnél jártunk” - tette hozzá az énekes. 

A videó itt megtekinthető.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek