Aktuális

Elköltözött családjától a Kowalsky meg a Vega frontembere: 4 gyermekét hagyta el

Bors

2021. október 28. csütörtök 05:30

Az éppen 50 éves zenész-frontember látszólag boldog házasságban élte mindennapjait, amíg egyik percről a másikra minden megváltozott, és a családfő elköltözött otthonról. Először a Borsnak nyilatkozott mindkét fél.

Forrás: © borsonline.hu minden jog fenntartva!

A Kowalszky meg a Vega frontembere, Balázs „Kowalsky” Gyula dalszövegeiben gyakran a szeretetről, az összetartozásról énekel. Az énekes korábban önpusztító életet élt, ám a kezdeti drogproblémák után Kowa jó ideje megtért, és a józanságnak szentelte életét. Nem is olyan rég Kowa még arról nyilatkozott, hogy a párjával nagyon szép családi közösséget épített fel, és büszke rá, hogy gyerekeit is ebben a szeretetben nevelheti. Feleségét 2001 óta ismeri, 2003-ban, 18 éve házasok. A gyermekek között van három fiú, 16, és 12 és 9 évesek, a legkisebb gyermek, egyetlen lányként még csak 6 éves.

„Vannak problémáink"

A minap egy olvasói levél érkezett szerkesztőségünkbe, melyben az állt, hogy a zenész az egész családot magára hagyva költözött el tőlük egy 25 éves, kétgyermekes nő kedvéért.

Megkerestük a rockzenészt, aki kérdésünkre először nem akarta sem megerősíteni, sem cáfolni az értesülésünket, miszerint családjában „megoldásra váró problémák” vannak, végül aztán elismerte.
Gyerekeimre való tekintettel még nem publikus az információ, de elindultak bizonyos folyamatok... – mondta szűkszavúan a Borsnak Kowa, majd kicsit később hozzátette.

Elismerem: problémáink vannak, és nem állhatunk sokszor a dolgok útjába, de részletkérdés, hogy van-e harmadik fél – mondta az énekes, de többet nem akart elárulni a helyzetről.

„Szomorú ez a történet”

Lapunk megkereste a zenész feleségét, Valériát, aki megerősítette, valóban komoly problémáik vannak a házasságukban. Kowa már el is elköltözött, így egyedül maradt a négy közös gyerekükkel. Valéria nem szeretett volna rosszat mondani a férjére, hiszen úgy érzi, mintha Kowa most nem lenne tisztában azzal, mit is tesz…

Egy 25 éves, 2 gyerekes a lányt választott helyettem. Szomorú ez a történet. – kezdte lapunknak a zenész felesége, majd hozzátette: férje nagyon szélsőségesen tud viselkedni. Arra azonban nem tudott választ adni, van-e innen visszaút a kapcsolatukban.

„A régi Kowa még vonattal járt le hozzám…”

– Nagyon el vagyok keseredve, mert a semmiből építettük fel ezt a csodát! Mi a zenekar kezdete óta ismerjük egymást, én nem rajongtam soha a rockzenész-életért. Kowa régi zenekarát, a Black Out-ot sem szerettem igazán soha. A „régi Kowa” még vonattal járt le hozzám udvarolni – nosztalgiázott szomorúan Valéria, aki úgy véli, az énekes egyáltalán nem számol a következményekkel, nem gondolkozik racionálisan.
Nagyon el vagyok keseredve, de Kowa valahol még mindig az életem része, nem akarom bántani sem – tette hozzá csalódottan.

További cikkek

Baleset

Hiába rohantak a mentők: Szörnyethalt egy 22 éves nő

Gyász

Felesége jelentette be a szomorú hírt: Elhunyt a legendás rockénekes

Ez is érdekelhet

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken

ripost.hu

Ez a négy csillagjegy sokszor csalódott már a szerelemben

life.hu

Kiadták a figyelmeztetést: ebben a megyében rövid idő alatt 5 centinél is több hó hullhat

vg.hu

Az omikron ellen is működhet az új francia oltás

szon.hu

Cicaharc az Exatlonban - Megérkezett Dominikára Pap Dorci legnagyobb riválisa

origo.hu

Ritka elefántikrekre bukkantak Kenyában

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

she.life.hu

Olyan nyelvleckét kaptam egy német pasitól, hogy míg élek, nem felejtem el

origo.hu

Meghalt Hardy Krüger, A híd túl messze van és a Barry Lyndon sztárja