Aktuális

Milliók rajonganak az anyukáért, akinek olyan bénák a fotói, hogy csak pironkodni lehet rajtuk

Bors

2021. október 1. péntek 12:00

A fél világ megőrül az asszonyért, aki gúnyt űz a legnagyobb sztárok legnagyobb szexizéseiből is.

Közel 8,5 millió ember követi egy egyébként teljesen átlagos életet élő, négygyermekes édesanya Instagram-oldalát. A 39 éves asszony egyetlen dolgot csinál: fogja a sztárok posztjait, és a lehető leghitelesebben igyekszik lemásolni őket – az eredmény pedig egyszerűen zseniális.

Az ausztrál Celeste Barber ugyanis tökéletesen látja minden szexinek szánt celebposztban, hogy az mennyire szürreális, valójában mennyire bizarr, és ha épp nem az adott sztár vonaglana olyan pozícióban, akkor az egész inkább lenne kínos, mintsem vonzó.

És hát Celeste nem épp nádszálkisasszony. No nem túlsúlyos, épp csak olyan, mint bármelyikőnk: átlagos alakkal rendelkezik, pontosan olyannal, mint bármelyik – nem a kifutókon élő – nő négy gyermek után.

Az édesanya legfrissebb posztjában egyébként épp Rihannát veszi célba, az eredmény pedig egyetlen nap alatt félmillió kedvelést hozott zseniális, nevettető fotójának.

Celeste egyébként nem csak fotókat, de alkalomadtán videókat is készít. TikTok-oldalán is már közelít az egymillióhoz a követők száma.

További cikkek

Botrány

A hitközség elnöke Márki-Zayról: Nem tartom egy korrekt embernek azt, aki ilyeneket beszél

Ez is érdekelhet