Aktuális

Az egész világot sokkolta a hír: Ötévesen szülte meg gyermekét a lány

Bors

Létrehozva: 2021.09.05.

<p>A legtöbb ember akkor válik szülővé, amikor kinőtt a gyermekkorból. Akadnak azonban olyan esetek, amikor gyerekek szülnek gyereket.</p>

Az év elején történt szülése után egy 11 éves lány lett az Egyesült Királyság legfiatalabb anyja. A lányt mindössze 10 éves korában megerőszakolták, amiről a családjának fogalma sem volt. A gyermekvédelmi szolgálat most vizsgálja az esetet.


„Nagy megrázkódtatás volt”- mondta a The Sun-nak egy, a családhoz közel álló forrás.

A világ legfiatalabb anyukája Lina Medina, egy perui kislány volt, aki 1939-ben, ötéves korában császármetszéssel hozta világra gyermekét. A most 87 éves Medina korai pubertás miatt lett terhes, ám az apa kilétét soha nem hozták nyilvánosságra. Apját ugyan vérfertőzés gyanújával letartóztatták, de bizonyítékok hiányában végül szabadon engedték.

A történelem legfiatalabb anyja. Lina Medina mindössze 5 éves és 7 hónapos volt, amikor megszülte 2,7 kg -os fiát.

Közzétette: "https://www.facebook.com/HistoryInPictures/" > Történelem képekben - & nbsp; 2019 augusztus 21., szerda

A 12 éves Alfie Patten azt hitte, hogy 15 éves barátnőjét, Chantelle Steadman-t teherbe ejtette, de egy DNS-teszt hat héttel a baba születése után bebizonyította, valójában nem ő az apa. „El voltam keseredve” – árulta el Alfie 2014 -ben a The Sun-nak. Túl nehéz volt elfogadni. Napokig sírtam, és alig hagytam el a szobámat. „Képtelen voltam bármit is tenni. Nem mehettem iskolába. Azt hittem, vége a világnak.”

Miután a lány családja megtudta, hogy nem Alfie a lányuk gyermekének apja, elköltöztek. 2019-ben Alfie már munkanélküli volt, alkoholizmussal és jogi problémákkal küzdött. Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték bolti lopás, lopás és lőfegyverutánzat birtoklása miatt.

Alfie ügye előtt Sean Stewartot 1998-ban Nagy-Britannia legfiatalabb apjának tartották. Mindössze 11 éves volt, amikor teherbe ejtette 15 éves szomszédját, Emma Webstert. Egy hónappal a 12. születésnapja után Sean szabadnapot kapott az iskolából, amikor fia, Ben Louis született.
Azt állította, hogy 12 éves, soha nem mentem volna el vele, ha tudom, hogy csak 11 

– nyilatkozta Emma akkor a The Sunday Telegraph-nak. Később Emma feleségül ment egy másik emberhez, míg Sean egy ideig továbbra is a helyi iskolába járt, de kamaszkorában elköltözött Bedfordshire-ből. A 2000-es évek végén hét hónap börtönbüntetésre ítélték lopás vádja miatt.

Kathleen Moss mindössze 12 éves volt, amikor megszületett a lánya, miután a 14 éves barátjával szexelt.  A fiatal anyuka azt mesélte, ez azért történt, mert „unatkoztak”. „Csak négy-öt hónap múlva vettem észre, hogy várandós vagyok, amikor a hasam kezdett nagyobb lenni, pedig még mindig menstruáltam” – tette hozzá Kathleen. Megrémültem, és csak tagadásba estem. Azt hittem, ha figyelmen kívül hagyom, egyszerűen elmúlik.
Bő ruhákat viselt, hogy elrejtse növekvő hasát, de végül a család elkezdett gyanakodni. A terhességi teszt megerősítette, hogy Kathleen babát vár, 1998 júniusában pedig megszületett Georgia. „Sajnálom, hogy ilyen fiatalon terhes lettem, de hogyan bánhatnám meg, hogy Georgia megszületett? El sem tudom képzelni az életet nélküle. Annak ellenére, hogy csak 12 éves voltam, abban a percben, amikor a karomba adták, elárasztott az iránta érzett szeretet.”

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek