Aktuális

"Mintha valaki kitépte volna a szívemet" - zokogta a gyászoló édesanya

Bors

Létrehozva: 2021.07.16.

A fiatal anyuka a kisfiát siratta, aki halva született.

A fellegekben járt a 18 éves Abby Marie Evans, amikor több vetélés után a legjobb hírt közölte vele az orvos: ismét babát vár. Kezdetben minden tökéletesen zajlott, ám az egyik nap összehúzódásokkal szállították kórházba. Teljesen összetört, amikor kiderült, a kisfiának nincsen szívhangja.

"Háromszor is ellenőrizték, de egyszer sem találtak szívhangot. Mintha valaki kitépte volna a szívemet a mellkasomból. Nem is lehet szavakba foglalni, milyen szörnyű érzés volt. Ez az érzés a mai napig elkísér" - nyilatkozta a vigasztalhatatlan Abby, akivel nem sokkal később újabb sokkoló hírt közöltek az orvosok: akkor is a világra kell hoznia a kis Elijah-t, ha a baba nincs életben.

A szülés után az orvosok annyi időt adtak a nőnek a babával, amennyit csak szeretett volna. Néhány órát ott töltött, majd távozott a kórházból. Mint mondta, akkor tört újra össze a szíve. Ugyanis végig kellett sétálnia a sok boldog pár között, akik az újszülött gyermeküknek örültek.

Abby szerint más részlegre kellene tenni azokat az anyákat, akik elveszítették a gyermeküket, hogy ne kelljen a hiánnyal szembesülniük, míg végigmennek a folyosón.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek