Aktuális

Jó tett helyébe...: Hét kóbor kiscicát fogadott be ez a mentett labrador

Bors

Létrehozva: 2021.07.07.

Bertie igazán jó apuka, pedig még maga is kamasz.

Forrás: Northfoto

Maga is volt állatmenhely, a britek legnagyobb ilyen intézményének, a Battersea-nak a lakója Bertie, a labrador, valószínűleg innen tudja, milyen elhagyatottnak lenni. Ő már gazdára talált, éppen az állatvédő intézmény egyik nővérkéje fogadta be és vitte haza, ő pedig olyan hálás érte, hogy bármilyen kisállattal találkozik, a sajátjaként szereti őket. Különös viselkedés ez úgy, hogy Bertie valójában kan kutya, anyai ösztönöknek híján.

Ex-Battersea dog Bertie melted our hearts when he took a litter of motherless kittens under his wing! 🥰 The kittens...

Posted by Battersea on Tuesday, July 6, 2021

A kutya gazdája, Rachel elmesélte, hogy a napokban vittek be hozzájuk az út széléről hét, körülbelül kéthetes kiscicát, akiknek az anyját sehol nem találták. Mive ilyen kis korban gondoskodás nélkül elpusztultak volna, Rachel vállalta, hogy hazaviszi őket, hogy éjszakánként is tudja etetni a nyivákoló apróságokat.

Bertie lett a cicusok igazi dadusa

Legnagyobb meglepetésére a legtöbbet mégsem ő, hanem Bertie foglalkozik a cicákkal. Etetni persze nem tudja őket, már csak annak okán sem, hogy kan, de terelgeti őket, velük alszik, játszik.

– Hihetetlenül büszke vagyok Berti-re és arra, hogy ugyan még maga is csak egy nagy gyerek, úgy gondoskodik ezekről a cicákról, mintha mi sem volna természetesebb. Hihetetlenül türelmes és gondoskodó. Nem mellesleg, az ő közelsége garancia arra, hogy ezek a cicusok igazán játékos, társaságkedvelő macsekokká váljanak – mondta Bertie gazdája.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek