Aktuális

„Bárcsak elmondhatnám még egyszer, hogy szeretlek” – váratlanul meghalt egy 15 hónapos kisfiú édesanyja

Bors

Létrehozva: 2021.07.09.

Fatális baleset okozta az édesanya halálát.

Nem akart semmi rosszat a 33 éves Alarrah Lawrence, csupán nehéz anyagi helyzete miatt szokatlan dologra szánta el magát. Az édesanya a rockinghami Stockland Baldivis bevásárlóközpontba hajtott, majd leparkolt és megközelítette a kukát hajnali 1 óra 40 perc körül.

A 33 éves nő egy műanyag vödörre állt, hogy belenézhessen a Good Sammys jótékonysági konténerébe, mielőtt elkezdte volna átkutatni az adományozott ruhákat.

Az anyuka azonban feltehetően lecsúszott a vödörről, így a felsőteste a kukában ragadt, míg a lába kilógott. Mire Lawrence asszonyt hajnali 5 órakor egy járókelő megtalálta – a lába alatt szétszórt ruhákkal -, már meghalt.

Andrew Elliott főtörzsőrmester elmondta, hogy az elemzések szerint a nő megfulladhatott – írja a Mirror.

„Az eddigi információk alapján úgy tűnik, hogy baleset történt, ahol egy személy tragikus módon, nagyon szerencsétlen körülmények között halt meg. Úgy tűnik, csapdába esett, és képtelen volt kijutni a szemetesből” – mondta a rockinghami nyomozó.

Alarrah Lawrence egy 15 hónapos kisfiút hagyott hátra félárván.

„Ez egy kegyetlen világ. Nem tudom elhinni, hogy elmentél. Le vagyok sújtva, és szavakkal nem lehet elmondani, amit érzek. Hiányozni fogsz, és bárcsak még egyszer elmondhatnám, hogy szeretlek. Te voltál a lelki társam” – írta Facebook-oldalán Alarrah Lawrence barátja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek