Aktuális

Lenge, finom esésű ruhákban kerül képernyőre Ördög Nóra

Bors

Létrehozva: 2021.06.08.

Napi szinten 400 kilométert ingázott az otthona és Badacsony között Ördög Nóra.

A TV2 vadonatúj kalandreality-jét, a Totemet vezeti Ördög Nóra, amelynek forgatása miatt naponta több száz kilométert kellett utaznia, a Bakonyra – írja a Metropol.

A kétgyermekes műsorvezetőnő minden nap ingázott az otthona és a forgatási helyszín között.

– Igyekeztem hasznosítani az autóban töltött órákat. Amit lehetett, telefonon intéztem, és gyakran nem is volt elég a napi 4 óra, hogy a teendő listám végére érjek. Nem tagadom, hogy napi közel 400 km-t vezetni nagyon fárasztó volt, de ezért cserébe nem kellett a gyerekeimet kivenni az iskolából és kibillenteni őket a kis napi rutinjukból. Ez így tehát nem is volt áldozat számomra. Reggelente el is tudtam őket indítani és úgy jöttem el a forgatásra. Ha éppen nem is én vittem el őket a suliba, de mégis én ébreszthettem őket, én készítettem ki a ruháikat, én adtam neki reggelit, raktam össze a hátizsákjukat. Fontos volt, hogy így tudtam elindulni a forgatásra – mesélte a lapnak Nóra.

Elmondta, nagyon szereti a gyönyörű ruhákat. Ezt a stílust is nagyon a magáénak érzi, de a hétköznapokon farmeros, tornacipős anyuka.

Annyira izgalmas, hogy a műsor készítői ilyennek álmodták meg ezt a misztikus hangulatú kalandot, hogy ezekben a hosszú, lenge, finom esésű ruhákban lehessek, amiket gyakran bakancsokkal, terepre szabott lábbelikkel kombináltunk. Holdampf Linda – aki már vagy száz éve öltöztet – pontosan tudja, hogy imádom ezeket a szetteket. Lehettem volna terepruhában is,  de ezek a könnyed, estélyi hatású darabok sokkal izgalmasabbak ebben a környezetben, és szerintem sokat hozzáadnak a játék misztikus történetéhez. A Toten-hegyen, egy szarvas és egy farkas totem között kísértem figyelemmel az eseményeket, egy szélcsatorna közepén...földöntúli érzés – mesélte Nóra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek