Aktuális

Brutális támadás a gödöllői HÉV-en: Ismét lecsapott a szatír

Bors

Létrehozva: 2021.06.29.

Lehetséges, hogy a rendőrök az év eleje óta keresett fantomot fogta el.

Forrás: MTI

Ahogy arról a Bors is beszámolt, brutális támadás történt a gödöllői HÉV-en még januárban. Piroska éppen a gödöllői munkahelyére tartott, amikor a HÉV-en negyed hat körül egy ismeretlen fiatalember meg akarta erőszakolni. Miután az asszony ellenállt, a férfi brutálisan megverte. 

Múlt pénteken újabb, hasonló támadás történt a jármű vonalán.

A Blikk úgy tudja, ezúttal egy 55 éves nő volt az áldozat, aki délután hat óra előtt tíz perccel Szilasliget megállónál hagyta el a HÉV-et, ahonnan Kerepes felé vette az irányt. A lap információi szerint a támadója ekkor figyelte ki magának, majd cserkészte be fényes nappal az asszonyt, akit minden bizonnyal meg akart erőszakolni.

Az áldozat sikeresen ellenállt, rúgkapált, üvöltött, így sikerült megfutamítania a fantomot.

Ezzel a szexuális erőszakot sikerült elkerülnie. A rendőrök két nappal később, vasárnap elfogták az ukrán származású szatírt, akin egy munkásszállón ütöttek rajta.

Korábban több lehetséges elkövetőt is megmutattak a rendőrök, de egyikük esetében sem ismertem fel a támadómat. A friss esetről még nem hallottam, az elmúlt napokban ugyanis külföldön tartózkodtam. Természetesen mindenben együttműködök a rendőrséggel, ha szükséges, készen állok egy újabb szembesítésre! – mondta a lapnak Piroska, aki örülne, ha kiderülne, hogy az elfogott férfi bántalmazta-e korábban őt is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek