Aktuális

Hazudott Brüsszel a vakcina-szerződésekről? Ómolnár Miklós megszerezte a dokumentumokat

Bors

Létrehozva: 2021.03.20.

A brüsszeli szóvivő letagadta a vakcinaszerződéseket. Azt állította, hogy nem Brüsszel szerződött, hanem a tagállamok. Ómolnár Miklós megszerezte a szerződéseket és lebuktatta Brüsszelt.

Az újságíró a négy vakcinagyártóval, a Pfizerrel, a Moderna-val, a Sanofival és a Janssennel kötött EU-szerződéseket be is mutatta a nyilvánosságnak új YOUTUBE-csatornáján, melynek neve FEKETÉN-FEHÉREN.

A négy szerződést a brüsszeli bürokrácia SENSITIVE-nek, vagyis kényesnek, érzékenynek minősítette, mintha nyilvánvalóan titkolni akarnának valamit.

A furcsa történet lényege tehát, hogy a múlt héten egy nyilvánvalóan előre megbeszélt, egyeztetett újságírói kérdésre a Bizottság szóvivője, Stephan De Keersmecker a következőt találta mondani:

„A vakcinákat az uniós tagállamok rendelték meg, a Bizottság nem játszott ebben semmiféle szerepet.”

Magyarán azt mondta, hogy nem az Európai Bizottság szerződött a vakcinagyártókkal.

A megszerzett és bemutatott, a SENSITIVE minősítés alapján nyilvánvalóan titkolandó dokumentumok azonban teljesen másról tanúskodnak. Egyértelműen bizonyítják, hogy az Európai Unió kötötte a szerződéseket, konkrétan az egészségügyi biztos, STELLA KYRIAKIDES neve található a YOUTUBE csatornán bemutatott dokumentumokon.

Ez után csak egyetlen kérdés maradt. Miért lehet érdeke a brüsszeli bürokráciának eltitkolni a tényeket, letagadni megkötött szerződéseket? Mire megy itt a játék?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek