Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi fok: * *
Hozzávalók: 10 dkg rigatoni tészta * 1 ek olívaolaj * 1 üveg pizzaszósz * 4 ek mozzarella * 2 tk friss bazsalikom * 1 ek parmezán
Elkészítés: A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint. Leszűrjük, és olívaolajjal összekeverjük, hogy ne álljon össze. Egy hőálló bögrébe vagy szufléformába pizzaszószt kanalazunk, megszórjuk felkockázott mozzarellával, aztán a felaprított bazsalikommal, majd ismét paradicsomszószt és mozzarellát teszünk rá, végül a kifőtt tésztával körberakjuk az edényünket, rámerünk a paradicsomszószból, megszórjuk parmezánnal, és 15 perce 170 fokra előmelegített sütőbe rakjuk. Negyedóra elteltével kivesszük a tésztát a sütőből, és egy tányérra borítjuk. Melegen fogyasztjuk.
Elkészítési idő: 60 perc
Nehézségi fok: *
Hozzávalók: 80 dkg tejföl * 20 dkg majonéz * 2 ek mustár * 1 citrom leve * 2 ek porcukor * 50 dkg orsótészta * só * 1 sárgarépa * 1 alma * 2 lila hagyma * 1 paprika * 6 csemege uborka * 1 fej jégsaláta
Elkészítés: A tejfölt, a majonézt, a mustárt, a citromlevet és a porcukrot egyneművé keverjük (ha szükséges, porcukorral vagy mustárral tovább ízesítjük), majd a hűtőbe tesszük. A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük. A megtisztított sárgarépát és az almát lereszeljük, a lila hagymát és a paprikát felkockázzuk, az uborkát felkarikázzuk, a jégsalátát felaprítjuk. Ezután egy nagy tálban összekeverjük a tésztát, a zöldségeket és a tartármártást, és néhány órára a hűtőbe tesszük.
Elkészítési idő: 40 perc
Nehézségi fok: *
Hozzávalók: 0,5 kg kockatészta * 0,5 ek só * 1 fej káposzta olaj * 0,5 fej vöröshagyma * só, bors * 2 ek cukor
Elkészítés: A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben kifőzzük. A fejes káposzta külső leveleit leszedjük, majd négy részre vágjuk. Nagy lyukú reszelőn lereszeljük úgy, hogy a torzsáját benne hagyjuk (mert így nem esik szét reszelés közben), de bele nem reszeljük. Besózzuk, jól összekeverjük és állni hagyjuk 15-20 percig, majd kinyomkodjuk. Egy nagyobb serpenyőben olajat hevítünk, erre tesszük a kicsavart káposztát és az aprított hagymát, majd jól lepirítjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd cukrozzuk. Alaposan lepirítjuk a cukorral is, hogy szép barna színt kapjon, ekkor hozzáadjuk a főtt tésztát, átforgatjuk, végül ezzel is alaposan átpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.