Aktuális

Örömhír! Babát vár Sáfrány Emese

Bors

Létrehozva: 2021.02.11.

Első gyermekét hordja a szíve alatt Sáfrány Emese, nyáron érkezik a légtornász és párja, Hornyák Ádám első közös kisbabája.

Anyai örömök elé néz Aleska, azaz Sáfrány Emese, a légtornász, ugyanis már a várandóssága tizennyolcadik hetében jár, írja a hot! magazin. Emese régóta vágyott már arra, hogy családot alapítson, és élete legboldogabb időszakát éli most, hogy áldott állapotban van. Sportoló szerelmével, Hornyák Ádámmal tavaly nyáron vágtak bele a babaprojektbe.

Megjelent a legújabb HOT!🔥magazin, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! Nem érdemes kihagyni! A címlapunkon:–...

Posted by HOT! Magazin on Wednesday, February 10, 2021

Nagyon érdekesen alakul, hiszen szinte egybeesik Ádámmal a harmadik évfordulónk és a baba születésének várható napja. Mindketten 32 évesek vagyunk, boldogok lennénk, ha 35-tel bezárólag már kétszeres szülők lehetnénk

– mondta a hetilapnak Sáfrány Emese, aki nem készült extra meglepetéssel arra, hogy az örömhírt szerelmével közölje, csak eléállt, s bejelentette, babát vár. Bár a sikeres légtornász sok rémtörténetet hallott a várandóssággal és a szüléssel járó kínokról, igyekszik pozitív maradni.

– Sok barátnőm ijesztgetett, hogy hónapokon át hánytak, brutális rosszulléteik voltak. Ezzel szemben nekem semmi bajom, nagyon jól viselem. Az való igaz, hogy sokkal hamarabb elfáradok, nem tudok annyit dolgozni, mint a terhesség előtt, szétszórtabb vagyok, és nem tagadom, hisztisebb, érzékenyebb és feledékenyebb is – mondta a légtornász, aki ugyanakkor nem kívánós, és étel - és illatundora sincs.

A babát természetes szülés útján szeretné világra hozni, s apás szülésre készülnek, mert Ádám lelkileg is támogatja. Emese és Ádám számára csak az a fontos, hogy a kicsi egészséges legyen, akinek nemét babaváró bulin tudatnák. A nevekre több ötletük is van már.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek