Aktuális

Visszatért a koronavírus-halálból a szépségkirálynő

Bors

Létrehozva: 2021.01.06.

Barbara Guthrie Lay halálhírét december 22-én közölték az orvosok az asszony családjával. Később a gyászolók újabb telefonhívást kaptak: tévedtek.

December 22-én nyilvánították halottá az orvosok a 82 éves Barbara Guthrie Lay-t, két nappal azután, hogy koronavírus okozta légzési nehézségekkel kórházba kellett szállítani.

A kórház először az 1958-as Miss Virginia-cím birtokosának fiát, Thom Kelley-t értesítette, aki azonnal tárcsázta édesanyja férjét, Tony-t a tragikus hírrel. A gyászoló özvegy már el is kezdte értesíteni a rokonokat és ismerősöket, amikor újabb hívást kapott: a volt szépségkirálynőnél gyenge pulzust észleltek azt követően, hogy kimondták a halál beálltát.

Orvosként egyetlen egy szó jut eszembe erről, amit hezitálás nélkül tudok mondani. Ez egy csoda 

– nyilatkozta Barbara fia, aki maga is orvos, így mondhatjuk: jól tudja, miről beszél.

Posted by Howard Huff on Sunday, December 27, 2020

A halálból visszatért asszony férje a WSET oldalnak pedig arról beszélt, hogy bár mindig is szerette a feleségét, arra csak akkor jött rá, hogy mennyire, amikor azt hitte, örökre elveszíti a nőt.

Elindultam onnan, hogy el vagyok veszve teljesen és összetört a szívem, majd eljutottam oda, hogy elmondhatatlanul boldog vagyok — mesélte a férj, aki tényleg egy karácsonyi csodának köszönheti, hogy párját visszakapta. 

Az asszony egyébként korábban többször mondogatta: 101 éves kora előtt nem akar meghalni, hogy férjével, Tonyval megünnepelhessék a 25. házassági évfordulójukat.

Posted by Howard Huff on Sunday, December 27, 2020

Aki ismeri anyámat, tisztában van azzal, hogy mennyire szívós, és azzal is: minden vágya, hogy 101 éves koráig legalább éljen. Mindez segített neki, hogy ma is köztünk legyen, de biztos vagyok benne, hogy nem sikerült volna a sok szeretet, támogatás és ima nélkül, amit kapott — magyarázta az 1958-as szépségverseny-győztes nő fia.

A család egyébként úgy véli, az idős asszony valamelyik szomszédjuktól kaphatta el a koronavírust – írja a New York Post. Barbarát azóta áthelyezték az intenzív osztályról egy normál kórterembe, azt azonban még mindig nem árulták el neki, hogy szó szerint visszatért a halálból. A szakemberek és a család jelenleg még azt latolgatja, mi is lenne minderre a legmegfelelőbb mód – bár miután a hír a nemzetközi sajtóhoz is eljutott, könnyen lehet, hogy már némiképp elkéstek a bejelentéssel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek