Aktuális

Minden előjel nélkül szörnyethalt: Hároméves kislánya talált rá a fiatal apa holttestére

Bors

Létrehozva: 2021.01.12.

Az imádnivaló Ella talált rá eszméletlen apukájára, aki a családi ebéd után hirtelen összeesett. A férfit többször megpróbálták újraéleszteni, de már nem lehetett megmenteni.

Karácsony napján vesztette életét a 29 éves Daniel Greaves, akinek holttestére tündéri kislánya, Ella talált rá. A család a hagyományos ünnepi vacsora előtti sétájára készült, mielőtt a férfi a kabátjáért indult az emeleti gardróbhoz, majd hirtelen összeesett. A hároméves kislány ekkor édesanyjához, Hannah-hoz rohant, majd így szólt:

Apu nem kel fel!

A tragédia előtt nem sokkal még meghitt karácsonyi ebédjüket fogyasztotta, majd ajándékokat nyitott a Greaves család: Daniel, Hannah, a kis Ella, és az ikrek, Lily és Riley. 

Posted by Hannah Greaves on Thursday, May 16, 2019

Egy korábbi műtét a hibás

Férje testét meglátva a családanya azonnal tárcsázta a mentőket, majd többször is megpróbálták újraéleszteni Danielt – sikertelenül.

Mint kiderült, a férfi szívrohamot kapott, amit egy tíz évvel ezelőtti szívműtétje során behelyezett életmentő eszköz váratlan hibája okozott.

Felszaladtam az emeletre, Daniel akkor már nem volt magánál. Először azt hittem, viccel, kértem is tőle, hogy ne hülyéskedjen. 

Aztán rájöttem, hogy ez nem tréfa.

– nyilatkozta a The Sunnak az áldozat felesége.

Posted by Hannah Greaves on Friday, September 29, 2017

Tárcsáztam a segélyhívót, és gyorsan kiérkeztek a mentők. Bevitték a kórházba, én pedig követtem őket, de mire odaértem, már csak annyit közöltek, hogy nem tudták megmenteni. Daniel meghalt – folytatta megtörten az asszony.

Az egész családot megrázta a karácsonyi tragédia. Hannah szerint férje volt a legőszintébb, legkedvesebb ember, akivel valaha találkozott. 

Egyetlen gonosz porcika sem volt a testében.

– fogalmazott a megözvegyült nő.

Posted by Hannah Greaves on Thursday, January 17, 2019

Elképesztően nehéz múltidőben beszélni róla, teljesen valótlannak tűnik az egész – mondta megtörten Hannah.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek