Aktuális

Azzal vádolja volt párját, hogy halálra rázta a kisbabájukat, míg ő füvezett és pornót nézett

Bors

Létrehozva: 2020.11.06.

Forrás: Facebook

Egy brit férfi azzal gyanúsította meg volt párját, hogy halálra rázta koraszülött babájukat, míg ő marihuánát szívott és pornót nézett. Két éve próbálják kideríteni a rendőrök, hogy mi történhetett a 2018 szeptemberében Crowborough-ban elhunyt héthetes kislánnyal, Holly Roe-val. A két gyanúsított jelenleg a két szülő, Michael Roe és Tiffany Tate, akik egymást okolják a kislány haláláért.

Közzétette: Michael Roe – 2018. július 16., hétfő

A halottkém megállapította, hogy a koraszülött Holly agysérülést szenvedett és 12 helyen megrepedt a bordája. A nyomozók először az édesapát gyanúsították azzal, hogy elesett a gyermekkel és agyonnyomta. Michael Roe azonban most a bíróságon azt állította, volt párja ölte meg a kislányukat: szerinte halálra rázta, amíg ő a fészerben füves cigarettát szívott és pornót nézett – írja a The Sun.

Közzétette: Michael Roe – 2018. augusztus 12., vasárnap

Roe állítása szerint azért hallgatta el eddig ezt az információt, mert nem akart beszámolni sem a pornó- és szexjátékgyűjteményéről, sem káros szenvedélyéről, amiket szégyellt a családja és barátai előtt. Nem ez az egyetlen dolog azonban, amit a férfi elhallgatott: Tate vallomásából kiderült, hogy Roe a gyermek halála előtt egy héttel fecskendővel, az orrán keresztül próbálta meg etetni a kislányt, mert úgy gondolta, hogy a kórházban is az orrán keresztül táplálták az újszülöttet. Azt sem mondta el a rendőröknek, hogy Holly halálának estéjén egy gyenge opioid fájdalomcsillapítót, tramadolt vett be.

Közzétette: Michael Roe – 2018. augusztus 4., szombat

A bírósági tárgyaláson mindkét szülő ártatlannak vallotta magát, az ügy a napokban tovább folytatódik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek