Aktuális

Bizarr állítás: egy gyermekvédő szerint már attól is teherbe lehet esni, ha egy férfi és egy nő egy medencében tartózkodik

Bors

2020. február 24. hétfő 17:00

Egy indonéz gyermekvédő hölgy igen hamar véget vetett a karrierjének, miután elég bizarr interjút adott a Jakarta Tribune-nak pénteken. Sitti Hikmawatty, az Indonéz Gyermekvédelmi Bizottság tisztviselője ugyanis azt ecsetelte, hogy a terhességhez nem szükséges feltétlenül szexuális érintkezés, ha ugyanis a férfi spermája kifejezetten erős, akkor elég, ha egy medencében tartózkodik egy nővel, és máris megtörténhet a baj.

“Senki sem tudhatja pontosan, hogy reagálnak a férfiak egy nő látványára egy medencében” - tette hozzá, azt magyarázva, hogy szerinte a férfiak pusztán a nők látványától is ejakulálhatnak, a spermium pedig a medence vizében eljuthat a nőkhöz, és megtermékenyítheti őket - idézte a lapnak adott nyilatkozatot a Daily Star.

Mondanunk sem kell, Hikmawattytól az igen meredek interjú megjelenése után meg is szabadult a bizottság, valamint közleményben kellett tisztázniuk: az elhangzottak nem a szervezet, hanem a szóban forgó hölgy személyes véleményét tükrözik kizárólag, és mindennemű tudományos alapot nélkülöznek.

További cikkek

Tragédia

„Olyan hívást kaptam, amit egyetlen szülő sem akar” – zokogta az apuka, aki elvesztette a gyermekét

Tűz

Halálos áldozata is van a hajnali budapesti kórháztűznek -Fotók

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Bangóné diplomabotránya nem az első a baloldalon

kisalfold.hu

Lakástűzben meghalt egy ember Agyagosszergényben

origo.hu

Magyarázatot találtak a Föld-szerű bolygók keletkezésére

vg.hu

Változott a trend: másra használják az ATM-eket a magyarok

metropol.hu

Hihetetlen dolgot fedezett fel az ufószakértő a Marson – Fotó!

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 24.: Ütős nap a hétfő

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján