Aktuális

Nem zavarta a két betörőt, hogy egy éve rothadó emberi végtagokkal telt konténert fosztanak ki, másnap is visszamentek

Bors

Létrehozva: 2020.01.06.

Forrás: police

Barry Watson és Jamie Pollard betörtek egy egy éve elhagyatott kórházi hulladéktárolóba, mert abban bíztak, hogy találnak majd ott olyan kidobott gyógyszereket, amiktől elkábulhatnak.

A két férfi azzal azonban nem számolt, hogy nemcsak pirulákat tároltak a helyiségben, hanem fertőző biológiai hulladékot is.

Így a két betörő az egy éve hűtetlen tárolóban hagyott amputált emberi végtagokkal, véres rongyokat és vattákkal teli zsákok közül vitte el a drogot, amit aztán elfogyasztottak.

A testrészeket a kórházi hulladék megsemmisítő cég előző tulajdonosai, nem törődöm módon hagyták hátra, miután csődbe mentek egy éve. Az emberi maradványok azóta rohadtak a zsúfolásig megtelt konténerekben.

Egy biztonsági őr észrevette a két betörőt, fertőzésveszélyes zsákokkal a kezeikben, de hiába szaladt utánuk, azok megléptek előle. Másnap azonban a 36 éves Watson és a 30 éves Pollard visszatért egy újabb adagért, de ekkor már a rendőrség várta őket.

Mielőtt azonban őrizetbe vették volna a két drogfüggő betörőt, kórházba vitték őket, ahol karanténban próbálták fertőtleníteni szervezetüket, nehogy a hullamérgezés végezzen velük.

Miután kiengedték a két férfit a kórházból bíróság elé állították őket. Mind a két elkövető négy hónap letöltendő és 18 hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek