Aktuális

Jól kezdődik: esküvői fotóst keres, de már a válást tervezi az ifjú pár

Bors

Létrehozva: 2020.01.01.

Forrás: Pixabay

Igencsak meredek megkeresést osztott meg egy esküvői fotós a neten. Nincs mit szépíteni, egy olyan párba sikerült belefutnia, akik annak ellenére, hogy még csak most tervezgetik az esküvőt, jó előre a válásra is felkészülnek. Illetve sok kommentelő szerint nem is annyira előre, hisz ilyen hozzáállással kizárt, hogy hosszú ideig tartson a frigy.

Naná, hogy a Redditen (hol másutt?) osztotta meg egy fotós a következő hozzá befutó kérést: “A vőlegényem és én esküvői fotóst keresünk, de van némi gondunk a szerződésekkel, amikkel eddig találkoztunk. Szeretnénk egy olyan kitételt, hogy ha elválunk, akkor visszakapjuk a képek árát, mivel innentől már nem lesz szükségünk a fotókra. Kérem tudassa, ha van ilyesmi az ön szerződésében, illetve a nem bánja, ha ezt is belevennénk. Köszönettel.”

Mondanunk sem kell, a netezők pillanatok alatt szétszedték a párt, mondván, rég rossz, ha már ilyenkor a válásra gondolnak, ráadásul ebben a szellemben nekik is vissza kellene adniuk a házassági ajándékokat.

Egy másik fotós azonban még erre a megkeresésre is rá tudott kontrázni: egy nő ugyanis pár randi után felkereste, mondván, egész jól mennek a dolgok a sráccal, aki egy éven belül biztos megkéri a kezét, és két éven belül jöhet az esküvő - csak nem tudja, hogy foglalhat-e le esküvői fotóst biztos időpont nélkül - számolt be a fura helyzetről a Mirror.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek