Aktuális

Vérfürdő Tárnokon – Gyógyszerváltás után ölt a skizofrén

B. B.

2019. november 12. kedd 04:10

Elismerte felesége megölését a skizofrén K. Zsolt, aki pokoli kínokat okozva gyilkolta meg feleségét, N. Zsuzsannát. Pedig Zsolt az elmúlt tíz évben mindent megtett, hogy elnémítsa a benne lakó démonokat.

Szomorúan pislákoló mécsesek sorakoznak a takaros tárnoki ház előtt, ahol múlt pénteken az ott lakó, asztalosként dolgozó K. Zsolt szinte felfoghatatlan brutalitással végezte ki feleségét, N. Zsuzsannát. Először megkötözte az asszony kezeit, aztán fojtogatta, kiszúrta a szemeit, végül többször torkon és mellkason szúrta, végül agyonverte egy sólámpával. Mindezt úgy tette, hogy Zsuzsa nagymamája, a 90 éves Zsuzsika néni a másik szobában tartózkodott. Kiderült, hogy Zsoltot már tíz évvel ezelőtt skizofréniával diagnosztizálták, azóta azonban mindent megtett azért, hogy szinten tartsa tudatát: nem nyúlt alkoholhoz, szedte a gyógyszereit.

– Rajongásig szerették egymást, Zsolt a tenyerén hordozta Zsuzsit. Az asszony is imádta a férjét, még úgy sem mondott le róla, hogy pontosan tudta, tragédia lehet a vége, ha nem tartják kordában férje betegségét. Mi nem is tudtuk, mi a gond, hiszen Zsolt mindig kedves, mosolygós volt, Zsuzsi felé sem volt egyetlen rossz szava sem, csak abból sejtettünk valamit, hogy Zsuzsi egyszer megemlítette: addig szerencsés, míg Zsolt szedi a gyógyszereit – mesélte a Borsnak egy utcabeli.

Minden jól is ment, míg a gyilkosság előtti napon meg nem változtatták az addig használt gyógyszert. Az addig féken tartott sötét erő elszabadult Zsolt lelkében.

– Nem értjük, miért nem tartották pár napig megfigyelés alatt a gyógyszerváltás után. És akkor Zsuzsi még élne, Zsoltnak pedig nem kellene együtt élnie a gyilkosság tudatával – ingatta szomorúan a fejét az ismerős. A helyiek elárulták: szinte kész csoda, hogy a házban tartózkodó nagymamának és a mellettük lakó anyósának nem esett neki Zsolt, aki amúgy, miután kitisztult, maga hívta ki a rendőröket. Mióta rájött, mit is tett, összeroppant, nagyon megbánta a történteket, előzetes tárgyalásán mindent beismert, most elmegyógyintézetben vár a tárgyalására. 

További cikkek

Tetoválás

Két éve még egy sármos srác volt, most rettegnek tőle az emberek, ha meglátják

Fájdalom

Földön túli szerelem: Zokogva búcsúzott menyasszonya Dobos Attilától

Ez is érdekelhet

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

life.hu

5 tipp az intim egyensúly fenntartásáért

magyarnemzet.hu

Bangóné még nem adta vissza az országgyűlési mandátumát

szon.hu

Véletlenül lőtt a vadász, 2 kilométerrel odébb meghalt egy újfehértói ember - Nem érzi magát bűnösnek

origo.hu

Emiatt halnak meg sokan szex közben

nemzetisport.hu

Kerékpár: Bernal több műtéten esett át, súlyos állapotban van

origo.hu

Megbírságolta az egyik legnagyobb hazai biztosítót az MNB

nemzetisport.hu

Gyász: Amerikától Ausztráliáig – külföldön is megemlékeztek Csollány Szilveszterről

borsonline.hu

Ennek a 3 csillagjegynek minden sikerülni fog 2022-ben

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben