Aktuális

Így lett bomba teste Barta Sylviának

Bors

Létrehozva: 2019.08.16.

A gyönyörű időjós súlyos ízületi betegsége miatt évekig nem mutatkozott a mé­diában, majd tavaly, 48 évesen tért vissza a TV2-be. Olyan bomba formában, hogy még a húszas éveikben járó nők is megirigylik.

– A jó alakért az alapoknál kell kezdeni. Nekem az alapot az biztosította, hogy gyermekkoromban úsztam – emlékszik vissza a kockahasú Barta Sylvia.

– Minden hajnalban felkeltem, még a család előtt, és vigyázva, hogy ne ébresszek fel senkit, az uszodába indultam. Versenyszerűen űztem a sportágat, és na­gyon élveztem – meséli Sylvia, akinek egy térdsérülés miatt kellett abbahagynia az úszást.


– Szerencsés vagyok, mert megvolt az alapizomzatom, így nem kell sokat tennem azért, hogy formába hozzam magam. Nem azért edzek, mert fogyni szeretnék, hanem az egészségem miatt, az ízületek mobilitásának megtartása a fontos – avatja be a Bors olvasóit.

– Szerintem az a legfontosabb, hogy harmóniában tartsuk a testünket és a lelkünket. Ha ez az egyensúly megvan, akkor sokkal könnyebb formába lendülni. Nyáron edzéseket nem tartok, mert a családdal töltöm a legtöbb időt, és nagyon jókat eszem. De amint beköszönt az ősz, heti háromszor zumbázom, alakformáló edzéseket tartok. Sérült gyermekekkel is foglalkozom, nekik is oktatok zumbát. Mellette természetesen pedig mértékletesebben étkezem – árulta el titkát Barta Sylivia.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek