Aktuális

Böde felesége ügyvédhez fordult

T. D.

Létrehozva: 2019.08.30.

Néhány utcányira költözött el a közösen épített családi házból Böde Dániel felesége, Dóra, aki vitte magával a három gyermekü­ket. Tegnap ügyvédnél járt.

Madocsán hetek óta ismert, hogy megromlott a viszony a falu legismertebb hőse, Böde Dániel és neje között, mégsem akarnak nagyon beszélni. 

– Még egy ilyen kis településen is: ki lát bele abba, mi történik egy ház falai között? – magyarázza a kocsma mellett egy biciklista, miért nem mondja el a Borsnak, mit pletykálnak a helyiek. 

A héten derült ki, hogy a Fradiból hat év után a Pakshoz visszatért 32 éves focista összemelegedett Bíró Blankával, az FTC világ- és Európa-bajnoki kerettag kézilabdakapusával. A Blikknek Dóra úgy nyilatkozott: villámcsapásként érte őt férje lépése, hiszen áprilisban született meg harmadik közös gyermekük. 

– Borzalom az egész, még a válási procedúrát sem indítottuk el. Megvisel, hogy ők már több helyütt együtt mutatkoznak – mondta. 

Sem az iskolánál, ahol Dani és Dóra gyerekkori szerelme kezdődött, nem tudunk meg többet, ellenben megtaláljuk azt a házat, ahová az asszony a kicsikkel elköltözött. 

– Dóra épp ügyvédnél van, későn jön haza, kérem, távozzanak – mondja onnan kilépve egy nő. Nyilván épp a válás ügyében egyeztet, ám ezt csak találgatjuk. Az azonban tény: a házaspár kapcsolata akkoriban romlott meg, amikor Dani a Fradi ünnepelt sztárjává vált. 

– Ő felköltözött a fővárosba, szerette volna, ha vele tart a párja is, de Dóra nem akarta követni. Amikor a Fradi idegenben játszott, akkor Dani még hétvégén sem tudott hazalátogatni. A távolság, és hogy egyre kevesebb időt töltenek együtt, nem tett jót a kapcsolatuknak – mondja egy jól értesült helybéli. 

Madocsa most csöndes. Da­niék családi háza, amit együtt építettek, az is mindig az volt. Hangos szó sosem hallatszott, nem tépték egymás haját.

Sanszos viszont: a válásuk fölöttébb hangosra sikeredik majd.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek