Aktuális

Ököllel támadtak a TV2 stábjára

Bors

2019. április 11. csütörtök 05:20

Komoly feszültség alakult ki, ami tettlegességig fajult az Ázsia Expressz második szériájának forgatása közben Srí Lankán. A helyieknél nagy felháborodást váltott ki egy ártatlannak indult kihívás, miután a szereplők a feladatuk szerint tradicionális esküvői viseletbe öltöztek.

Bereczki Krisztián és Bohos Kornél meglepetten fogadták, amikor forgatás közben arra lettek figyelmesek, hogy helyi férfiak csoportja ordibálva közeledtek feléjük, majd egyikük meg is ütötte kísérőjüket. A felháborodást az váltotta ki, hogy az Ázsia Expresszt gyártó belga cég által, nemzetközileg egységesen előírt küldetésben a párosoknak fel kellett venniük a helyi tradicionális esküvői viseletet, amit a srácok meg is tettek.

A testépítő Kornél így női ruhában rótta Kandy városának ut­cáit. Ez verte ki a biztosítékot egy hívő férfinél, aki azonnal értesítette a közeli templom vallási vezetőjét. A felháborodott tömeg ezután a stáb szállodájához ment, és többen ordítva követelték: engedjék be őket az épületbe, hogy elégtételt vehessenek a tradícióikon esett sérelemért. A belga műsorgyártó és a TV2 azonnal megkezdte a kényes helyzet elsimítását, és a hatóságok kérésének eleget téve szemtanúk előtt törölték a sértőnek ítélt felvételeket. 

Lapunk munkatársa mindvégig a helyszínen tartózkodott, így beszélhettünk egy stábtaggal, aki konkrétan az események sűrűjében élte át a támadást. „Senkinek nem kívánom azokat a perceket. A fiúk is nagyon megijedtek, nekem pedig konkrétan a földbe gyökerezett a lábam, hiszen nőként álltam szemben a minket körülvevő csoporttal. Amikor megértettük, hogy Krisztián és főleg Kornél ruhája okozza a bajt, azonnal elkezdtük leszedni róluk.

Az egyik támadó megütötte a minket kísérő stábtagot, egy helyi segítőnket, mondván, hogy neki nem lett volna szabad részt vennie a tradícióik »megsértésében« – mondta a stáb egyik tagja. 
Bár a gyártó cég és a TV2 képviselői is azonnal megkezdték a kármentést, és mindenben együttműködtek a hatóságokkal, illetve a felháborodott tömeg képviselőivel, nem lehetett megakadályozni, hogy a neten elterjedjen az esetről készült videó.

A Facebookon is közzétették a hírt. A stáb és a szereplők védelmét ezért azonnal megerősítették. Az eset kapcsán hatósági eljárás indult a gyártó cég ellen.

Az eset kapcsán megkerestük a TV2-t, amely a következő közleményt juttatta el lapunknak. „Nemzetközi formátum lévén a műsorban megjelenő feladatokat minden ország bevett forgatókönyv alapján hajtja végre. Az említett küldetést más nemzetek korábban többször gond nélkül teljesítették, ezért is érte váratlanul a magyar stábot a helyiek reakciója. A szereplőket tájékoztattuk a kialakult helyzetről, akik néhány nap kényszerpihenő után már Indiában folytatják életük nagy kalandját. Az esemény hatására a további küldetéseket is felülvizsgáltuk.” 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hosszú Katinka utolsó lett a 200 méteres vegyesúszás döntőjében

vg.hu

Ingyenesek lesznek a menstruációs termékek a közintézményekben

borsonline.hu

Cellatársai öltek meg egy rabot a Kozma utcai börtönben

hirtv.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a színész: csak 32 éves volt

ripost.hu

Brutális fotók: Súlyosan bántalmazták Gáspár Győző kamuszeretőjét

vg.hu

Az orosz energiáról való leválásnál is nagyobb kockázat fenyegeti Európát

mandiner.hu

Olyan nukleáris rakétát villantott Amerika, amivel Moszkvát és Pekinget is elrettentheti

mindmegette.hu

Kitálalt a nő, aki 10 napig követte Meghan Markle diétáját

borsonline.hu

Többen levideózták, fényes nappal egy vízibiciklin szexelt egy fiatal pár

borsonline.hu

Barátnőjét magával rántva lett öngyilkos egy férfi a Szerelmesek hegyén lévő kilátónál

borsonline.hu

Boldogan játszott a gyermekeivel: 2 óra múlva holtan találták az édesanyát

További cikkek

Végzetes hiba

Összekeverték a kórházban a gyógyszerét, tragikusan fiatalon meghalt Martin - megszólalt a gyászoló anya

Rezsi

Rezsicsökkentés: így spórolhatnak a feltöltőkártyás áramvásárlók