Aktuális

Ez minden jóérzésű embernél kiveri a biztosítékot – vajon hogyan lehetett képes erre a fiatal lány? – 18+

Bors

2019. április 8. hétfő 22:00

<p>A brazil tinédzser bevallotta, hogy ötéves kisöccsét előbb megölte, majd brutális módon megcsonkította, ezután levágta a halott kisfiú péniszét, amit aztán megevett. A rendőrség szerint fekete mágiáról lehet szó, ugyanis az ötéves holtteste gyertyákkal volt körülvéve.</p>

Forrás: Sao Paulo police

A mindössze 5 éves Maycon Roque súlyosan megcsonkított holttestére csütörtök este találtak rá, miután az édesanya egy rokon segítségével bejutott Brazília északi részén található lakásukba. A szobába érve sokkos jelenet fogadta őket: 18 éves lánya, Karina épp a gyertyákkal körülvett kisgyermek maradványai mellett állt. A rendőrök szerint a kisfiú brutális sérüléseket szenvedett.

Karina vallomása alapján a kisfiút részlegesen lefejezte, a csuklóit késsel vagdosta meg, szemgolyóit átszúrta, lábfejeit leégette, végül levágta nemi szervét, majd elfogyasztotta azt.

Anyjuk mindezek alatt vásárolni ment bízva abban, hogy Karina vigyáz majd kisöccsére. Visszaérve tapasztalta, hogy kizárták, mire egy közel élő rokonát hívta segítségül. Sógora meg is érkezett, aki végül berúgta az ajtót. A nő a szörnyű jelenet láttára sokkot kapott, és elájult.

A rendőrség információi alapján Karina azonnal menekülni próbált, ahogyan anyja és nagybátyja meglátta őt az ötéves megcsonkított holtteste mellett.

– Megpróbálták megállítani a lányt, de az azonnal agresszívvá vált, és tárgyakat kezdett dobálni feléjük. Karina eltalálta a férfit egy kővel, a történtek miatt támadó kutyájukat pedig megharapta. A tettes bevallotta, hogy öccsét a szobájába csábította játék ígéretével, ám ezután megfojtotta egy párnával. Előzetes vizsgálatok szerint tehát a kisfiú a csonkításokat és a kannibalizmust megelőzően már életét vesztette – nyilatkozta Anderson Góes nyomozó.

A törvényszéki nyomozók találtak a lakásban egy elégett mobiltelefont, egy memóriakártyát, egy zsebkést és egy kisebb dózis marihuánát.

– Úgy véljük, a telefon a tettesé, amit szándékosan semmisített meg annak érdekében, hogy minden lehetséges bizonyítékot eltüntessen. Jelenleg annak ügyében nyomozunk, hogy a kisgyermek valamiféle sátáni szertartás során vesztette életét. Fontos kideríteni, hogy az áldozatnak lehet-e köze a közösségi médiában csoportosuló sátánista- vagy fekete mágiát gyakorló hálózatokhoz, ugyanis amennyiben vannak erre utaló jelek, lehetséges, hogy tetteire egy ilyen közeg buzdította vagy utasította. Mindezek mellett drogteszteket végzünk a lányon – tette hozzá a nyomozó.

A telefont és a memóriakártyát jelenleg is szakértők elemzik.

Karina családtagjainak beszámolói szerint a lánnyal azelőtt sosem voltak problémák, csendes, visszafogott életet élt, és mindig rendesen gondját viselte öccsének.

Karinát öccse meggyilkolásával, és nagybátyja ellen elkövetett gyilkossági kísérlettel vádolják. Jelenleg a Sao Paulo-i női börtön egyik elzárt cellájában tölti idejét, ahol öngyilkosság miatti megfigyelés alatt tartják.

Az ötéves Maycon Roque testét péntek reggel eltemették, az eset ezen tragikus fejezetéhez egyik családtag sem kívánt hozzászólni.

(via)

További cikkek

Baleset

Az egész utat lezárták, akkora baleset történt Heves megyében

Ez is érdekelhet

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

metropol.hu

Tovább fokozódik a Kulcsár Edina–Csuti-ügy: Tommyboy is elárulta a véleményét

origo.hu

Újabb fontos szakaszához érkezett a főváros legújabb hídjának kivitelezése - videó

szon.hu

Nem mindennapi látvány! - Vadászgépek festették csíkosra az eget Nyíregyháza felett

koponyeg.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

mindmegette.hu

Fogyássztori: Alexandra elárulta, hogy fogyott 28 kilót!

vg.hu

Megbokrosodott hirtelen a forint, de nincs egyedül

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda