Aktuális

1 millió forinttal hódít Bors Kapitány

K. Sz.

Létrehozva: 2019.03.29.

Az értékes pénznyeremény mellett páros wellnesshétvégék és Spar-utalványok is várnak a Bors olvasóira.

5 hét, közel kétszáz nyertes és 9 millió forintos nyereményözön kísérte Bors Kapitány legnagyszabásúbb játékát a Bors történetében. Lapunk pénz­osztója nem csak a legfrissebb aktuális információkat, legszaftosabb bulvárhíreket és legizgalmasabb sporthíreket adja önöknek nap mint nap, hanem izgalmas já­té­kokkal is készül a leghűségesebb olvasóinknak, melyekhez mindig értékes nyeremények is társulnak. A jóból azonban sosem elég, tartja a mon­dás és ezt nálunk jobban már csak Bors Kapitány tudja, ezért merész húzásra szánta el magát!

– Hogy tovább kedvezzek a Bors-olvasóknak, egy héttel meghosszabbítottam a nyereményjátékot, ugyanis a kincses­ládám alján további ötször 200 000, vagyis 1 millió forintot, négy darab páros wellnesshétvégét és öt darab Spar vá­sárlási utalványt találtam. Természetesen most sem kell mást tenniük, mint mindennap vásárolni a Borsot, feltépni a címlap felső részén található matricát, és ha három egyforma szimbólumot talál alatta, ak­kor ön nyert! – biztatja Bors Kapitány az olvasóinkat, akik közül sokaknak a Bors hozta meg a szerencséjét.

– Mindig szerettem játszani, de eddig nem nyertem semmit. Mondogattam is, hogy nem szabad feladni, hiszen bárkire bármikor rámosolyoghat a szerencse – mesélte legutóbbi százezres nyertesünk, Szabolcsiné Nagy Ildikó.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek