Aktuális

Vérfürdő Kajárpécen: Édesanyja holttestét ölelte a kis Dominik

B. B.

2019. február 27. szerda 04:10

Késsel a nyakában talált rá nevelőapja a virágkötőlányra, akivel brutális módon végzett volt szerelme. A Bors döbbenetes részleteket tudott meg a gyilkosságról.

Forrás: Facebook

Mécsesek és gyertyák jelzik a helyét annak a szörnyű gyilkosságnak, ami a takaros Győr-Moson-Sopron megyei faluban, Kajárpécen történt hétfő hajnalban.

Az elborult agyú Cs. Gergő hajnalban rontott volt párjára, a 27 éves U. Piroskára, és halálra szúrta az asszonyt, majd elmenekült. Közös gyermeküket, a kis Dominikot a holttest mellett hagyta.

Menekült a párjától

A lány alig másfél hete lakott a kajárpéci albérletben, ahová párjával közös otthonukból me­nekült.

Az ismerősök szerint nagyon sokat veszekedtek, csupán egy közös maradt bennük: mindketten imádták gyermekü­ket, a 10 hónapos Dominikot. A lányt és a tündéri kisfiút végül egy kajárpéci nyugdíjas, Laci bácsi fogadta be a házába. Úgy tűnt, Piroska élete végre révbe ért: virágkötőmunkáját otthonról végezhette, együtt lehetett az új lakásban kisfiával, és Gergővel is rendeződni látszott a viszonya. Emellett újra közel élhetett édesanyjához, akivel mindig nagyon szerették egymást.

Csendben ölt a tettes

A Hollandiában dolgozó Gergő azonban váratlanul hazalátogatott.

– Mindennap egy régi Audival érkezett – mesélte a Borsnak a lány főbérlője, Laci bácsi. – Hétfőn nyolc óra fele ment el. Én 11 óra körül fekhettem le aludni, akkor Piroska még vidáman dolgozott a virágain a lámpafénynél – hajtotta le a fejét szomorúan Laci bácsi. Gergő valamikor hajnalban, egy késsel tért vissza Piroskához.

– Semmit nem hallottam, pedig a mellettem lévő lakrészben történt ez a borzalom. A kutyájuk, Deni sem jelzett, pedig élénk, ugatós jószág. De persze ismerte a férfit. Szegény pára azóta csak jár-kel, sír, mintha csak várná, hogy Piroska visszajöjjön – mondta könnyes szemmel a főbérlő.

– Reggel a boltba mentem, láttam, hogy Piroskánál ég a villany, de még akkor sem gondoltam rosszra. Aztán Piroska nevelőapukája átjött, hogy a lányhoz is bekössük a tévét. Ő találta meg a holttestet – tette hozzá a főbérlő, aki szerint Gergő brutális vérfürdőt rendezett. A lány nyakában még benne volt a kés, a kis Dominikot pedig édesanyja holttestén találták meg. Az aprócska gyermek felmászott rá, mintha csak magához akarta volna ölelni halott édesanyját. 

Mamája neveli fel 

Gergőt pár óra múlva, Győrben kapták el, a 29 éves férfi mindent be­vallott. A férfi ismerősei döbbenten állnak a történtek előtt.

– Tudtam a gondjaikról, de úgy tűnt, hogy Gergő elfogadja, hogy vége a kapcsolatuknak – mesélte a Borsnak a férfi egyik barátja.

– Bár a barátomnak tartottam, én is azt mondom, hogy ezért kapja meg a méltó büntetését. Félárvává tette a saját fiát, és megölt egy olyan nőt, akivel valaha szerették egymást. Erre nincs bocsánat – szögezte le a férfi.

Dominikot a nagymamája, Rita és az élettársa, a Piroskát megtaláló László vette magához. Ottjártunkkor nem tartózkodtak otthon, az ismerősök szerint sok intéznivalójuk van most.

– Csoda, ha szegény asszony túléli ezt. Talán az unokájáért képes erős maradni. Laci is sokkot kapott, képtelen szabadulni a holttest látványától – mesélték a környékbeliek. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gyurcsány felszámolta az MSZP-t: mindenki menekül a pártból

mindmegette.hu

5 érdekesség a főtt kukoricáról, amit eddig nem tudtál

hirtv.hu

Megrázó részletek a kórházból: ez vár most a budapesti házomlásban megsérült táncosra

ripost.hu

Újabb információ derült ki Horváth Gréta új pasijáról

mandiner.hu

Tényleg közeleg a világháború? – Nógrádi György elemezte a háború eszkalációjának esélyeit

metropol.hu

Vele csókolózott Shane Tusup a fővárosi éjszakában

travelo.hu

A Duna-völgyének egyik legszebb szeglete napfordulókor varázslatos is

travelo.hu

HORVÁTORSZÁG TELE VAN TERMÉSZETTEL…(x)

borsonline.hu

Kisgyerekes családapa halt meg a Nyerő Páros forgatásán

borsonline.hu

Kettős tragédia történt Fejér megyében, azonnal szörnyethalt két ember

További cikkek

Szex

Véletlenül teherbe ejtett a volt diákom!

Aktuális

Orbán Viktor: Ha lesz béke, lesz gazdasági fellendülés és nem lesz háborús infláció - videó