Aktuális

Apás szülést terveznek Tücsiék

T. D.

Létrehozva: 2019.02.05.

Sofron István és kedvese, Claudia Aryee, becenevén Tücsi, nemsokára szülői örömök elé néz. A kismama a nyolcadik hónapban van, de még nincs számára megállás.

Házépítés, meccsre járás, munka – ezek a napi teendői a párnak, és hála az égnek, a baba egyelőre nagyon jól viseli. 

– Sajnos még mindig nincs kész a ház, rengeteg teendő van vele, vasárnap pedig Sofi meccsére is kimentem, ráadásul, amíg tudom, a munkámat is végzem, szerencsére nem reklamál a kicsi – mesélte a Borsnak Tücsi.

Éppen jókor volt kint egyébként a meccsen, ugyanis Sofronék a Fehérvár AV19 együttesével rendkívül izgalmas meccsen, hátrányból fordítva, 6-3-ra győztek az EC Red Bull Salzburg ellen, és ezzel bekerültek az osztrák jégkorongliga rájátszásának felsőházába. A lelátóról a kismama igyekszik odafigyelni arra, ne izgulja túl az ilyen összecsapásokat.

– Mindig izgulok, amikor a párom a pályán van, de odafigyelek arra, hogy most nyugodtabban tudjam végigülni ezeket a meccseket.
Hamarosan pedig már megérkezik a baba is, aki remélhetőleg nagy szurkolója lesz az édesapjának, akinek már most érzi a jelenlétét. 

– Szoktunk mesét olvasni és énekelni is a születendő kislányunknak, sőt amikor Sofi megpuszilja a hasam, akkor egyből megmozdul. Habár nem állunk valami jól vásárlás terén, a babaruhák nagyjából már megvannak. Sofi a mackós rugdalózókért van oda, én meg a csajos ruhákért és a fejpántokért, ugyanis megtudtuk, már most van haja a kisasszonynak.

A pár apás szülést tervez, amire valamilyen szinten igyekeznek tudatosan készülni. 

– Természetesen bent lesz velem, megbeszéltük, nagyon kíváncsi vagyok a reakciójára. Néztünk pár videót apukákról szülés közben, kíváncsi vagyok, ő melyik lesz: aki elájul, lefagy, vagy aki jól kezeli a helyzetet.

Fotók: Instagram

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek