Aktuális

Horrorbalesetet élt túl Csongrádi Kata elhunyt férje születésnapján

A. T.

Létrehozva: 2019.01.21.

Hajszálon múlt Csongrádi Kata élete, miután a hétvégén frontálisan ütközött az autó, melyben fellépéséről utazott haza. A másik kocsiban egy állapotos kismama is utazott.

Vasárnapra virradó éjszaka a 4-es úton totálkárosra tört az a személyautó, amely Csongrádi Kata színésznő-énekesnőt fuvarozta haza gyomaendrődi fellépéséről.

A balesetet az okozta, hogy a szemközti sávban az egyik személyautó vezetője kamion előzésébe kezdett, figyelmen kívül hagyva a szembe jövő forgalmat. Az ütközés elkerülhetetlennek tűnt.

– Épp a Jóistennel beszélgettem, megköszönvén, hogy fergetegesen sikerült a koncert, amikor az autót vezető segítőm, Józsi szólt, hogy belénk fog jönni egy kocsi. Felnéztem és láttam, hogy a halál vakító fényszórókkal, eszeveszett sebességgel közeledik. Furcsa mód nem éreztem félelmet. Az járt a fejemben, hogy nekem még le kell vezényelnem a férjem emlékkoncertjét – elevenítette fel a borzalmas pillanatokat Kata, melyek könnyen tragédiával is végződhettek volna.

Úgy érzi, még feladata van

Csongrádi Kata azt mondja, meg sem fordult a fejében, hogy megsérülhet, mert úgy érzi, neki még feladatai vannak itt a földön. Jelenleg arra koncentrál, hogy február 9-én, a férje emlékére szervezett, Millió rózsaszál névre keresztelt emlékkoncertet levezényelje. A programra Budapesten, a Honvéd Kulturális Központban kerül sor, a nagy érdeklődésre való tekintettel pedig dupla előadást is tartanak.

– Láttam, hogy Józsi félrerántja a kormányt, de tudtam, hogy hiába. Addigra már belénk csapódott a másik jármű, amelyik aztán a szalagkorlátnak ütközött. Mindkét autó totálkáros lett.

A helyszínre hamar megérkezett a rendőrség, és a mentők is. Mindenki elképedt azon, hogy az autókban utazók épségben szálltak ki a járművekből és az is kiderült, előző nap négyes karambol volt ezen a helyszínen, sajnos tragikus végkifejlettel. 

– Teljességgel hihetetlen, sem nekünk, sem a vétkes sofőrnek és állapotos feleségének nem lett semmi baja! A mentősök persze engem is meg akartak vizsgálni, de mondtam, felesleges, tökéletesen jól vagyok. Ami velünk történt, az a csoda kategóriába tartozik!

Kata a szerencsén túl férjének, S. Nagy Istvánnak is köszönetet mond a megmenekülésükért. A legendás dalszövegíró ugyanis a baleset idején lett volna nyolcvanöt éves, ráadásul ugyanaznap, január 20-án volt a halálának negyedik évfordulója is.

– ES vigyázott ránk odafentről! Ebben biztos vagyok! Nem lehet véletlen, hogy a hajunk szála sem görbült meg! – mondta Kata, kihangsúlyozva, mostantól az újjászületése napjaként tartja számon ezt a dátumot és ez az eset még inkább megerősíti abban a hitben, hogy elhunyt szeretteink valóban őrangyalként figyelnek ránk és óvnak minket!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek