Aktuális

Ügyvédjét hibáztatja a 12 éves diákjával szexelő tanárnő

Bors

Létrehozva: 2018.12.28.

<p>A tanárnő pikáns üzeneteket küldözgetett, ám állítja: ezek mind oktatási célt szolgáltak.</p>

Noha korábban közel negyven évre ítélték, úgy érzi a 12 éves tanítványát megrontó - ma már csak egykori - tanárnő, hogy új tárgyalást és enyhébb ítéletet érdemel. Mint mondja: azért kapott ennyit, mert ügyvédjére hallgatott. Tegyük hozzá: kilenc vádpontban találták bűnösnek, amiért egyenként 15 - azaz összesen 135 - évet is kaphatott volna. A bíróság a kiszabható minimális büntetést, 38 évet rótta ki rá a 2013-as ítélethozatalkor.

Ethel Anderson 31 volt, amikor megrontotta első osztály óta tanított diákját, akit ekkor már délutánonként is korrepetált. A floridai tanárnő több alkalommal is szexelt a 12 éves fiúval, mire az afférra fény derült. Letartóztatták, majd vádat emeltek ellene. A végül elítélt asszony a múlt szerdai meghallgatáson arról beszélt: anno rossz tanácsot kapott ügyvédjétől. Azt állítja ugyanis, hogy noha ajánlottak neki egy 15 éves börtönbüntetéssel járó vádalkut, ő ezt William Knight védő javaslatára elutasította. Knight állítólag nem mondta neki: ha bűnösnek találják, ennek a sokszorosát kaphatja. Azt mondja: ha tudta volna, milyen hosszú börtönbüntetés vár rá, igent mond az alkura - írja a Breitbart oldala.

Az eredeti - 2013-as - tárgyaláson egyébként a tanítványát megkívánó Anderson több pikáns üzenetét is felolvasták, amit a fiúnak küldött, ő azonban ezekről azt állította: mind csak pedagógiai célt szolgáltak. Úgy gondolta, a fiú így jobban fog figyelni arra, amit tanít neki. Az ítélethozatal előtt arról beszélt: ő egy anya, nem pedig egy szörnyeteg, így legyenek vele könyörületesek - ennek ellenére a bíró a 38 év kimondásakor a szülők rémálma jelzővel illette.

Ethel Anderson egyébként abban a Mango Általános Iskolában tanított, ami már korábban is többször szerepelt a hírekben a tanárok szexuális támadásai miatt. 2010-ben Stephanie Ragusa vallotta magát két kiskorú fiú megrontása miatt, évekkel korábban, 2004-ben pedig Debra Lafave került a címlapokra, miután lefeküdt egy 14 éves tanítványával. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek