Aktuális

Brüsszeli fenyegetéstől tart a KDNP

MTI

Létrehozva: 2018.09.01.

A KDNP szerint a „bevándorláspárti Brüsszel" meg akarja büntetni "az Európát védő Magyarországot", erre utal, hogy az Európai Bizottság most a bevándorlási különadó elleni eljárással fenyegetőzik.

Forrás: Facebook

Nacsa Lőrinc, a KDNP-frakció szóvivője szombaton újságíróknak elmondta, a „migránspárti brüsszeli vezetés” ismét nem Európa és az európai emberek érdekében cselekszik, hanem a  „migránsok és a migrációt szervező Soros-szervezetek” javára próbál beavatkozni egy magyar döntésbe.

A bevándorláspárti brüsszeli vezetés eddig is következetesen dolgozott a migráció segítésén, szervezésén és legalizálásán, és továbbra is mindent megtesz, hogy minden akadályt elgördítsen az elől - fogalmazott a politikus.

Erre példaként említette, hogy Brüsszel korábban támadást indított a magyar határzár, a bevándorlási szabályok szigorítása, a Stop Soros-törvénycsomag és a betelepítést megtiltó alkotmánymódosítás ellen is.

– Bárhogy megpróbálhatnak megbélyegezni, fenyegetni minket, kitartunk a bevándorlási tilalom mellett, mert ez egy újabb védelmet jelent hazánknak, és mert ez tükrözi a magyar emberek akaratát – fejtette ki Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus emlékeztetett, a bevándorlási különadó nemrég lépett hatályba, azt minden olyan szervezetnek meg kell fizetnie, amely a bevándorlással kapcsolatban támogatást nyújt, vagy fogad el. Ezek a szervezetek egyébként Európa jövőjét és biztonságát is veszélyeztetik – tette hozzá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek