Aktuális

Lecsófesztiválon gyilkolt Sándor

G. J.

Létrehozva: 2018.08.13.

Forrás: Police.hu

Egy régóta húzódó családi vita állhatott a hátterében a szombat éjjeli gyilkosságnak. A rendőrség közlése szerint este kilenc körül a Pest megyei Káván tartott rendezvényen egy 49 éves férfi olyan súlyosan megsebesített egy másikat, hogy éle­tét vesztette. A Bors megtudta, hogy a két fér­fi egy családból származott. K. Sándor a saját sógorával végzett kegyetlenül a VIII. Tökös lecsó fesztiválon.

– Azt nem is hallotta senki, hogy min kezdtek ennyire vitatkozni, valószínűleg nem új keletű vita lehetett, ráadásul többet is italozhattak a kelleténél. Nem derült ki, hogy Sándor eleve késsel érkezett a fesztiválra vagy itt ka­pott fel egyet dühében. Sajnos mire próbálták szétválasztani őket, addigra megtörtént a baj, János nagyon sok vért vesztett. Itt még tudták stabilizálni az állapotát, a kórházban azonban elhunyt – mondta lapunknak az egyik helybéli asszony.

Ráadásul Sándornak a felesége is meghalt néhány évvel korábban. Úgy tudjuk, János az ő öccse volt. A tettest még a helyszínen elfogták a rendőrök, és előállították a Monori Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek