Aktuális

Konyhakéssel megölte a férfiasságán gúnyolódó leszbikus feleségét

Bors

Létrehozva: 2018.07.01.

<p>Július 12-én hirdetnek ítéletet Angliában egy különös gyilkossági ügyben. A férj legjobb barátjának a lányával volt a feleségnek hivatalos szerelmi kapcsolata.</p> <p></p> <p></p>

Forrás: Facebook

David Clark (49) ingatlanügynök alighanem megütheti a bokáját. A férfit a birminghami bíróság ezen a héten már bűnösnek mondta ki a gyilkosságért, ítélethirdetés pedig július 12-én várható.

David Clarknak az agyára ment, hogy a felesége, Melanie Clark (44) rendre kigúnyolja, mert túl kicsi a pénisze, ami persze nem volt az asszony kedvére való. Ezen sokat veszekedtek, s az újévi szóváltásuk, melyet színezett a férfi részegsége is, tragédiába torkollt.

A férj akkor elővett egy méretes konyhakést, és mellkason döfte élete párját, aki meghalt. A történetet bonyolította, hogy Melanie és a gyilkos David is másnál találta meg szexuális kielégülését, tíz éven keresztül csalták egymást. Mi több, az immár halott nő egy ausztrál újságírónővel, Kate Bastians-szel (31) is megosztotta ágyát, meleg kapcsolatban lelte örömét.

A feleség korábban már beszámolt a férjnek, hogy neki kapcsolata van egy másik nővel, sőt erről a pár szerződést is kötött. Ebben a férj írásban belement abba, hogy semmi kifogást nem támaszt szerelme leszbikus kapcsolatával szemben – hangzott el a bíróságon, amelyről a 9news.com hírportál tudósított.

Sőt a tragédiába forduló Szilveszterre nem csupán a szerető ausztrál nőt látták vendégül a házukban, hanem annak édesapját, az 58 éves Stephen Bastianst is, aki mint kiderült a gyilkos férj legjobb barátja volt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek