Aktuális

Hosszú évek szenvedése után, 6 gyerek hozta meg a boldogságot a meddő pár számára

Bors

Létrehozva: 2018.07.16.

Sosem hitte volna a meddő házaspár, hogy ekkora boldogságot és szeretetet kaphatnak az örökbefogadott gyermekeiktől.

Forrás: Twitter

Alo Moli és felesége, Ashley Watson 2012-ben ismerték meg egymást és rá egy évre ki is mondták a boldogító igent, ám életük legnagyobb vágya, hogy szülők lehessenek, úgy tűnt nem adatik meg nekik.

Kiderült ugyanis, hogy a 32 éves nő endometriózisban szenved, illetve a petefészkében ciszták vannak, és habár számtalan műtéten átesett, nem sikerült teherbe esnie. Moli még feltörekvő futball karrieréről is inkább lemondott, hogy szerelme mellett lehessen a legnehezebb és legfájdalmasabb időkben, ám semmi sem segített rajtuk. A legelviselhetetlenebb az volt a férj számára, hogy végig kellett néznie felesége küszködését, anélkül, hogy segíteni tudott volna. Szerelme kétségbeesetten próbálkozott, minden fájdalmas műtétet bevállalt azért, hogy végre anyává válhasson. Végül feladták a próbálkozást, és elfogadták sorsukat, habár nagyon nehéz volt számukra, hogy a barátaiknak sorra gyermekáldásban van része.

Watson magát okolta, amiért nem esett teherbe, és férje sem tudta meggyőzni arról, hogy ez nem így van:

– Nincs semmi a világon, amivel meggyőzhetném ezt a csodálatos nőt arról, hogy nem az ő hibája – írta szomorúan Moli a Twitteren.

Végül úgy döntöttek, hogy akkor sem adják fel álmaikat, és hiába, hogy se természetes úton, se pedig orvosi beavatkozással nem jön össze a baba, családjuk lesz, így magukhoz vesznek olyan gyermekeket, akik nem kellettek vérszerinti szüleiknek.

– 2015 elején határoztuk el magunkat, hogy örökbe fogadunk, és március végén már el is helyezték nálunk őket – mesélte boldogan Moli, aki immáron családapa.

Először csak három testvért vettek magukhoz, de hamar kiderült, hogy valójában hatan vannak, ezért Moli és Watson elhatározta, hogy megkeresi a másik három, már nagykorú gyermeket is. Nekik az intézetből nem igazán volt hova menniük, így őket is tárt karokkal várták, és velük így már együtt van az egész család, ráadásul minden gyermeket a nevükre is vettek. Hamar kiderült, hogy a hatból négy gyermek valamilyen fogyatékossággal küzd, ezért még több szeretetre és odafigyelésre van szükségük, melyet meg is kapnak az új családjukban.

– Új életet és stabilitást tudtunk nekik adni a sok rossz élmény után, és azt is megtapasztalhatják, – és végre mi is – hogy milyen egy igazi család, milyen érzés feltétel nélkül szeretve lenni – mondta boldogan az apuka a Yahoonak

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek